Carrefour, sponsor principal al conferintei Femei de cariera – Woman2woman.ro

Carrefour, sponsor principal al conferintei Femei de cariera

By on September 19, 2017
Share Button

Carrefour Romania sustine a VII-a editie a conferintei Femei de cariera din pozitia de sponsor principal. Compania nu este la prima colaborare cu site-ul si a sponsorizat si cu alte ocazii evenimentele organizate de Woman2Woman.ro.

Pe langa sustinerea evenimentului, Carrefour Romania va avea si un reprezentant in randul speakerilor. Este vorba despre Georgiana Brehuescu, responsabil marketing, care va sustine o prezentare cu tema “Implicarea Carrefour in viata comunitatilor” (un topic despre povestea CSR a Carrefour).

Despre Georgiana Brehuescu

Georgiana Brehuescu este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu o diploma in cadrul programului de master al aceleiasi facultati, in Marketing, specializarea cercetarea pietei si a comportamentului consumatorului.

Si-a inceput cariera in cea mai mare companie independenta de cercetare de piata din Romania – Mercury Research, axata pe servicii de cercetare cantitativa si calitativa despre consumatori, branduri si companii din domenii precum: bunuri de larg consum, financiar-bancar, IT&C, media, sanatate, industria auto sau social.

Din Iulie 2012 face parte din echipa de marketing Carrefour, unde in prezent gestioneaza proiectele de CSR din cadrul companiei, proiecte de impact pentru toate comunitatile in care Carrefour isi desfasoara activitatea si relevante pentru cele 3 axe strategice de responsabilitate sociale: solidaritate, protectia mediului si lumea agricola.

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Evenimentele Woman2Woman.ro, concepute cu drag ca evenimente cadou pentru cititoarele site-ului si pentru femei, in general, se bucura de aprecierea publicului feminin si nu numai. Acestea au ca scop educarea si informarea tuturor femeilor care isi doresc sa se dezvolte pe plan personal si profesional.

Daca esti interesata de cariera, antreprenoriat si dezvoltare personala, participa si tu GRATUIT la eveniment.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 212 supermarketuri (198 magazine ‘Market’ si 14 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 4 magazine Billa.

Participa si tu la conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Sponsor principal: 

Partener media principal: 


Sponsori secundari:

              


Parteneri media secundari: Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising.ro, Romania Libera, Trendyland, Ziare.com

Bloguri partenere: AndraNistor.ro si PRcafe.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *