Barbatii prefera femeile inteligente - Woman2woman.ro


horoscop 5 ani

Barbatii prefera femeile inteligente

By on June 22, 2015

mancare de post

Share Button

Cand vine vorba de a alege femeia alaturi de care sa isi petreaca viata, barbatii nu prefera sa aleaga o partenera frumoasa si bine dotata, ci una inteligenta. Surprinzator sa nu, barbatii prefera creierul si nu sanii mari, iar asta a fost demonstat stiintific.

Autor: Claudia Ilies

Barbatii prefera femeile inteligente

Sani-mari-jeunessnature.info Barbatii prefera femeile inteligente

Foto: jeunessnature.info

‘’Daca esti blonda si bine dotata’’, asa incep multe anunturi de la rubrica matrimoniale, dar anuntul nu este reprezentativ pentru barbatii care isi doresc relatii de lunga durata. De fapt, potrivit cercetarilor, barbatii nu se limiteaza la sani, abdomen plat sau fese bine definite. Studiul realizat de Universitatea Cambridge din Marea Britanie spulbera acest mit.

Pentru barbati, femeia aleasa pentru casatorie trebuie sa fie inteligenta, indiferent de marimea sutienului. Barbatii fac aceasta alegere pentru a se asigura ca partenera lor va fi o mama responsabila. O femeie inteligenta este mai atragatoare pentru barbati pentru ca da impresia ca va sti sa isi creasca copiii si pentru ca dovedeste ca provine dintr-o familie care i-a asigurat educatia si o crestere buna.

Barbatii, atrasi de simetrie

De ce nu sunt barbatii interesanti de sanii mari ? Deoarece exista posibilitatea ca acestia sa fie asimetrici, iar barbatilor li se pare asta dezgustator, arata studiul amintit mai sus.

Cercetatorii merg mai departe, incercand sa desfiinteze un alt mit: acela al atractiei catre femeile cu picioare foarte lungi, care apar pe copertile magazinelor de moda. Este acesta modelul ideal de feminitate la care viseaza barbatii? Studiul demonstreaza ca nu. In plus, barbatii prefera picioarele drepte, care sunt semnul unei bune sanatati genetice.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *