Atmosfera de sarbatoare la Iaki conference & spa hotel, Mamaia - Woman2woman.ro


Atmosfera de sarbatoare la Iaki conference & spa hotel, Mamaia

By on December 19, 2018

mancare de post

Share Button

Fie ca este vorba despre luna decembrie, luna iubirii, sau luna femeii, va propunem, daca nu ati inceput inca sa va ganditi la cum veti petrece aceste evenimente speciale, sa o  faceti cat mai curand si sa va asigurati ca v-ati facut planurile din timp, pentru ca nimic nu este mai placut decat o celebrare lipsita complet de griji.

Acele momentedin an la care multa lume viseaza si pe care cuplurile il asteapta cu inimadeschisa, un moment in care fiecare detaliu conteaza, de la sampanie, latinuta si cadouri, dar in care elementul definitoriu este atmosferaintima, festiva.

Pentrua va veni in intampinare in acest demers, IAKI Conference & Spa Hotel vainvita sa va bucuraţi de clipe de relaxare şi de o atenta ingrijire corporala, prin pachete atragatoare cu servicii Spa integrate, dedicate atat doamnelor, cat şi domnilor. Pentru perioada urmatoare, IAKI va asteapta sa petreceţi un sejur relaxant la malul marii şi sa va bucuraţi din plin de ofertele speciale!

Cu un total de 122 spatii de cazare, 5 Sali de conferinta, 3 restaurante, terasa, plaja privata, 2 piscine exterioare si piscina interioara semiolimpica, IAKI Conference & Spa Hotel Mamaia este destinatia ideala.

Luna Decembrie, vine cu oferte speciale, va propunem pachetul Winter Escape ce include 3 nopti de cazare cu micul dejun, a 4a noapte decazare fiind gratuita. Mai mult, acest pachet include si acces la IAKI Spa pentru piscina interioara, saune, fitness, jacuzzi, dus emotional si cascada cervicala, terapii IAKI Spa – Pentru ea: Honey Dream Body Ritual – 60min, Pentru el: Yonka Men Express (ritual facial) – 30 min. Pentru perioada Craciunului, 25 si 26 Decembrie, va asteptam cu cina meniu traditional Romanesc.

Pretul pachetului este de 890 lei pentru doua persoane si este valabil in perioada 01.12– 28.02.2019 (cu exceptia perioadeide Revelion si Sfantul Valentin).

Un sejur in Luna Iubirii la Hotel IAKI inseamnaun pachet de cazare de doua nopti cu mic dejun inclus, in camere cu vedere la mare (in limita disponibilitatii), o cina speciala, early check-in si late check-out, welcome package, precum si acces la IAKI Spa pentru piscina interioara, saune, fitness, jacuzzi, dus emotional si cascada cervicala. Mai mult, acest pachet include si terapii IAKI Spa – Roses Charm (masaj relaxant in cuplu, efectuat cuulei de trandafir).

Oaspetii vor beneficia, de asemenea, de 20% reducere la tratamente si terapii IAKI Spa si 20% reducere la preparatele din meniul restaurantului à la carte. In plus, pachetul cuprinde internet wireless si acces la parcare iar optional, micul dejun poate fi servit in camera in schimbul unei taxe de servire de 65lei /camera.

Pretul pachetului este de 869 lei pentru doua persoane si este valabil in perioada 1 – 28 februarie 2019. Pentru cei ce fac aceasta alegere din timp, hotelul ofera si reduceri early booking, astfel: 20% reducere pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 13.01.2019.

Un sejur in Luna Femeii va intampina cu un pachet de cazare de doua nopti cu mic dejun inclus, in camere cu vedere la mare (in limita disponibilitatii), o cina speciala, precum si acces la IAKI Spa pentru piscina interioara, saune, fitness, jacuzzi, dus emotional si cascadacervicala, terapii IAKI Spa – Pentru EA: ritual facial hidratant/antiage –  50 min, Pentru EL: masaj relaxant al spatelui- 30 min.

Oaspetii vor beneficia, de asemenea, de 20% reducere la tratamente si terapii IAKI Spa si 20% reducere la preparatele din meniul restaurantului à la carte. In plus, pachetul cuprinde internet wireless si acces la parcare.

Pretulpachetului este de 969 lei pentru doua persoane si este valabil in perioada 1 – 31 martie 2019. Pentru cei ce facaceasta alegere din timp, hotelul ofera si reduceri early booking, astfel: 20% reducere pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 03.02.2019.

Pachetele sunt concepute din dorinţa de a oferi oaspeţilor posibilitatea de a petrece momente de neuitat, intr-o ambianţa de 4 stele internaţionale, la tarife avantajoase. Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebita şi minunata deschidere catre mare recomanda IAKI ca destinaţia ideala pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, traininguri, recepţii sau pentru a petrece clipe de relaxare in compania celor apropiaţi.

Insecţiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro, sunt disponibile pachetele speciale pe care IAKI le-a pregatit in aceasta perioada pentru clienţii sai.

CONTACT

Website:www.iaki.ro

www.iakispa.ro

Telefon: +40 241/831.360  +0 735 405 986 

Email: marketing@iaki.roreservation@iaki.ro

Adresa: Statiunea Mamaia, Judetul Constanta

                      

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *