Andreea Pautov (World Class) – “Imi place la nebunie” - Woman2woman.ro


Andreea Pautov (World Class) – “Imi place la nebunie”

By on October 31, 2013
Share Button

Andreea Pautov World Class RomaniaAndreea Pautov, Marketing Manager World Class Romania, e de parere ca „cea mai mare realizare pe care poate sa o aiba un om, este sa-si gaseasca un job care sa-l faca fericit. Sa fac sport, si sa-l promovez imi place la nebunie!”

Autor: Mihaela Dinu

A lucrat in presa si televiziune, pentru ca apoi sa se orienteze catre o cariera in marketing si comunicare. Are o experienta de aproape 10 ani in strategii de comunicare si marketing, dintre care peste 4 in The Group, unde spune ca a facut “scoala vietii” in calitatea de senior account pentru branduri cunoscute, printre care si Disney Channel, acesta fiind clientul ei de suflet.

Andreea Pautov, World Class – “Cred ca cea mai mare realizare pe care poate sa o aiba un om in cariera, este sa –si gaseasca un job care sa-l faca fericit; ca intr-un mariaj, un  job care sa te satisfaca intr-asa fel in fiecare zi, incat sa nu te atraga sa te uiti in gradina altuia. Daca nu-ti place, schimba-l!Viata e prea scurta, trebuie sa facem ceea cea ne face fericiti, si sa o facem mai des, in toate circumstantele. 

Andreea Pautov, World Class – Nu faceam sport de niciun fel pana cand sa lucrez aici.

Andreea nu a practicat vreun sport pana sa ajuga sa lucreze pentru World Class Romania. Acum, insa, dupa ce a inteles pe propria piele ce inseamna o viata traita sanatos, nu doar continua sa faca sport, ci incearca sa promoveze aceasta activitate prin toate mijloacele posibile.

„Nu faceam sport de niciun fel pana cand sa lucrez aici. Decizia personala de a face o schimbare in aceasta directie m-a transformat intr-un alt om, un om care apreciaza in fiecare moment viata, sanatatea lui, care vede partea buna a lucrurilor, care zambeste si iubeste mai mult si pune capul linistit pe perna. Acestea sunt efectele activitatii fizice, dincolo de infatisarea exterioara. „

Incerc sa comunic celor din jur ca eticheta vestimentatiei este mai putin importanta, si ca un corp frumos este un corp sanatos. In primul rand cred ca ar trebui sa pretuim mai mult corpul nostru – drept singurul loc in care de fapt trebuie sa traim. In al doilea rand sa nu uitam sa ne locuim corpul – suntem atat de grabiti, atat de stresati, atat de pierduti in ganduri, incat uitam de ACUM, de acest moment magic numit viata, numit prezent.

Pe Andreea Pautov o vei putea cunoaste la conferinta “Femei de cariera“, care va avea loc in data de 7 noiembrie 2013, la Premier Palace Hotel&Spa. Detalii despre eveniment gasesti aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *