Amenajarea exterioarelor: balcon, terasa, gradina – Woman2woman.ro

Amenajarea exterioarelor: balcon, terasa, gradina

By on May 26, 2015
Share Button

Vremea frumoasa te indeamna sa iti petreci timpul pe afara, la aer si sa te bucuri cat mai mult de soare. Ocazie pentru reamenajarea spatiilor pe care le avem in exterior si pentru relaxare.

Autor: Claudia Ilies

Amenajarea balconului

gradina in balcon 2

Chiar daca spatiul este mic, un pic de ingeniozitate il va transforma intr-unul practic, pentru a profita la maxim de acesta: pentru a lua micul dejun, pentru a te bucura de un pic de soare sau, de ce nu pentru a practica activitatile preferate. Pentru cei care iubesc gradinaritul, balconul poate fi transformat intr-o mini gradina, care va schimba atmosfera si decorul. Exista mobilier special conceput pentru spatiile mici si care te va ajuta sa iti amenajezi un loc ideal pentru relaxare. Balustrada poate fi folosita pentru a atarna diverse obiecte necesare: o lampa sau un saculet pentru depozitare.

Relaxare pe terasa

Daca esti fericitul posesor al unei terase, trebuie sa profiti la maxim de aceasta facilitate. Poti lua masa in aer liber, te poti odihni si relaxa citind o carte sau savurand o cafea sau chiar iti poti invita prietenii seara. Evident, trebuie sa amenajezi locul asigurandu-te ca esti ferit de privirile indiscrete ale vecinilor.

terasa6

Dau un suflu nou gradinii

In ziua de azi gasim locuinte dotate cu gradina. Pentru a te simti aici la fel de bine ca si in camera de zi, poti instala o canapea, o masa cu scaune si lampi pentru iluminat exterior. Acesta poate fi locul in care multe activitati ale familiei pot fi desfasurate. Poti amenaja un loc de joaca pentru cei mici, dar si un loc pentru servirea mesei alaturi de prieteni.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *