Alege martisoarele cu mesaje pentru femeile dragi din viata ta - Woman2woman.ro


Alege martisoarele cu mesaje pentru femeile dragi din viata ta

By on February 12, 2019
Share Button

Ziua de 1 Martie este o zi speciala pentru oricine. Pe langa faptul ca aceasta zi vesteste inceputul primaverii este si ziua in care este serbat mult vestitul Martisor. O zi deosebita pentru toate fetele si femeile care asteapta cu nerabdare sa imparta si sa primeasca martisoare. Traditia este una destul de indelungata si se pastreaza an de an cu aceeasi bucurie si stare de bine. Cei de la Meli Melo pastreaza traditia si in acest an si iti ofera o gama larga de martisoare simple, sofisticate, dar si cu mesaje.

Cadourile de 1 si 8 Martie, o decizie grea

De 1 sau de 8 Martie, orice cadou pe care alegem sa il oferim trebuie sa fie insotit si de un martisor. In fiecare an pornim in goana dupa martisoare pentru ca de fiecare data ne dorim sa alegem cele mai frumoase martisoare pentru a surprinde femeile speciale din viata noastra. De la brose, la cosari si flori, suntem mereu in cautarea celor mai inspirate martisoare.

Poti gasi la Meli Melo si in acest an martisoare la preturi accesibile in functie de ce stil doresti si de personalitatea persoanei careia vrei sa i-l oferi.

Martisoare cu mesaj de la Meli Melo

Meli Melo, un brand cu traditie si la martisoare cu mesaje

Meli Melo este un adevarat brand de bijuterii si accesorii fashion din Romania inca din anul 1998. Incepand de atunci, cei care lucreaza la acest brand si-au propus ca in fiecare an sa ne inspire stilul vestimentar si personalitatea prin colectiile lor inedite. Martisoarele cu mesaje sunt unele dintre cele mai indragite cadouri de martisor cu care Meli Melo se mandreste in fiecare an de 1 Martie.

Altfel de martisoare pentru 1 Martie

Pentru ca deja trebuie sa te gandesti ce martisoare trebuie sa cumperi, este posibil sa nu stii inca spre ce anume sa te orientezi in acest an. O buna idee ar fi sa cauti martisoare cu mesaje. Pe langa faptul ca au o forma atractiva, poti sa gasesti mesaje de suflet pentru persoanele dragi din viata ta, cum ar fi pentru mama, prietena, sora, fiica sau colega ta. Toate martisoarele cu mesaje de la Meli Melo sunt colorate si placute pentru oricine le vede pentru prima oara.

De ce sa alegi un martisor cu mesaje in acest an?

Pentru ca este o modalitate prin care ii arati cuiva ca este special. Un alt motiv ar fi pentru ca poti transmite ceea ce simti, fara sa spui prea multe cuvinte.

Desigur, acest martisor fiind unul deosebit, nu va fi atat de usor uitat, asa ca alege chiar acum de la Meli Melo cate un martisor diferite cu cate un mesaj care surprinde.

Pana la urma… ce este cel mai important de 1 Martie? Sa simti cu adevarat aceasta sarbatoare, sa te bucuri de venirea primaverii si de orice martisor pe care il primesti. Daruieste tuturor persoanelor dragi martisoare cu mesaje, pentru a le arata cat de mult inseamna pentru tine. Le gasesti atat in reteaua de magazine, cat si online, pe www.melimelo.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *