Ai auzit vestea? Peste 100 de produse reduse de Pasti, la Cupio – Woman2woman.ro

Ai auzit vestea? Peste 100 de produse reduse de Pasti, la Cupio

By on April 22, 2016
Share Button

Iepurasul Cupio iti aduce oferte de sarbatoare la peste 130 de produse din gamele: manichiura, makeup si ingrijire corporala. In vremurile noastre, femeile isi doresc manichiuri personalizate, care sa le scoata din anonimat. De aceea, creativitatea joaca un rol esential pentru un technician de unghii.

Cupio pentru revista

Ai auzit vestea? Peste 100 de produse reduse de Pasti, la Cupio

In aceasta perioada, Cupio sustine creativitatea cu reduceri de 20% la geluri de pictura, geluri tip plastilina Glaze, geluri 3D, pensule nail-art, vopsele acrilice si ornamente pentru unghii.

De la manichiura, ne mutam la makeup, unde ofertele sunt de asemenea variate. Tot 20% au reducere mai multe modele de gene banda Cupio, confectionate din par natural sterilizat, iar setul de pensule pentru makeup are o reducere de 30%.

Orice femeie isi doreste sa aiba o piele catifelata si o manichiura ingrijita. Tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos isi pot alege kituri formate din produse pentru ingrijire CupioSpa si lacuri de unghii Cupio in the City, toate la preturi de sarbatoare.

Gama CupioSpa cuprinde produse premium pentru ingrijirea si hidratarea pielii, cu extracte naturale, in armonie cu organismul nostru: geluri de dus, lotiuni si unturi de corp, creme de maini.

Gama Cupio in the City cuprinde lacuri de unghii si tratamente profesionale pentru unghii. Lacurile de unghii Cupio in the City®, cu uscare la aer, sunt inspirate din cele mai frumoase locuri din lume si se adreseaza femeii moderne, ce isi doreste nuante in trend, punand in acelasi timp pret si pe calitate.

Promotiile Cupio de Pasti includ produse din toate gamele, astfel beneficiaza de oferte speciale atat profesionistii din domeniu, cat si femeile care isi doresc produse pentru infrumusetare de calitate.

Promotiile Cupio sunt valabile pana in 3 mai 2016 (inclusiv). Fa-ti un cadou de Paste si alege ceea ce ti se potriveste!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *