8 sfaturi pentru a castiga mai mult spatiu intr-o valiza - Woman2woman.ro


8 sfaturi pentru a castiga mai mult spatiu intr-o valiza

By on November 13, 2016

mancare de post

Share Button

Data plecarii se apropie, ai reusit sa decizi care sunt lucrurile si hainele de care ai nevoie in urmatoarea calatorie, dar te confrunti cu o mare problema: valiza nu se inchide! Iar tu esti foarte sigura ca nu poti renunta la absolut nimic, totul trebuie sa isi gaseasca un loc.

kermit-pisica-bagaj / 8 sfaturi pentru a castiga mai mult spatiu intr-o valiza

8 sfaturi pentru a castiga mai mult spatiu intr-o valiza

8 sfaturi pentru a castiga mai mult spatiu intr-o valiza

 

Nu iti face griji, iata cateva solutii salvatoare:

1. Utilizeaza spatiul din pantofii tai

Pentru a castiga spatiu, poti rula sosetele si le poti depozita chiar in interiorul ghetelor si pantofilor. Infasoara apoi fiecare pantof individual, in pungi si plaseaza-i apoi pe fundul valizei.

2. Ruleaza fiecare articol de imbracaminte

Hainele vor ocupa mult mai putin spatiu daca le rulezi inainte de a le aseza in valiza. Cum poti face asta? Aseaza hainele pe o suprafata oarecare si ruleaza-le de jos in sus. Aseaza apoi hainele rulate in interiorul valizei, astfel incat sa nu ramana spatii libere.

3. Rulouri de tip militar

Tehnica aceasta se potriveste tricourilor pe care trebuie sa le transporti: indoaie cele doua manecute ale tricoului si intoarce-le in spatele tricoului. Pliaza apoi fiecare parte a tricoului catre centru, astfel incat ambele parti sa fie aliniate. Ruleaza apoi tricoul, incepand cu partea de sus si apoi incearca sa le gasesti locul potrivit in valiza ta.

4. Aseaza hainele unele peste altele

Daca ai de impachetat camasi si pantaloni, poti proceda in felul urmator: aseaza camasa pe fundul valizei si apoi pune perechea de pantaloni peste, astfel incat manecile camasii si cracii pantalonului sa ramana in afara valizei. Ruleaza peste intai cracii pantalonului, apoi manecile camasii si vei realiza cat spatiu a fost economisit.

5. Foloseste saci individuali sau resigilabili pentru imbracaminte

Pliaza sau ruleaza hainele, in functie de preferinta. Aseaza-le apoi in functie de categorie, stil sau talie. Astfel, cand vei deschide valiza, totul va fi bine organizat si vei putea gasi cu usurinta tot ceea ce ai nevoie, fara sa fii nevoita sa rastorni toata valiza de fiecare data.

Pentru a gasi cu usurinta obiectele din aceeasi categorie, poti folosi saculetii resigilabili. Ma refer acum la produsele cosmetice, de intretinere capilara sau corporala. In functie de categorie, aceste obiecte trebuie depozitate in saculeti resigilabili diferiti. Apoi toate acestea pot fi depozitate fie in buzunarele laterale ale gentii cu care calatoresti, fie in buzunarele exterioare ale trolerului.

bagaj6. Comprima hainele

Tot in saci resigilabili poti depozita si hainele mai voluminoase, precum geci. Ruleaza sau impacheteaza dupa cum consideri hainele voluminoase si aseaza-le in sac. Ruleaza apoi sacul incepand cu partea de jos, pentru a extrage aerul. Folosind aceasta metoda vei castiga spatiu in valiza ta.

7. Aseaza obiectele mai grele in apropierea rotilor valizei

Pentru a distribui in mod uniform greutatea, trebuie sa te asiguri ca obiectele mai grele sunt intotdeauna pozitionate in apropierea rotilor valizei, pe care o vei putea astfel deplasa cu mai multa usurinta.

8. Depoziteaza obiectele fragile in interiorul sosetelor

Pentru a preveni scurgerea parfumului pe haine sau prin valiza, incearca sa le protejezi cu ajutorul sosetelor. Daca vrei sa fii sigura, poti proteja obiectele fragile cu ajutorul mai multor sosete.

Acum ca stii toate astea, poti sa iti faci bagajul si sa te bucuri de vacanta.

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *