8 greseli pe care trebuie sa le eviti la inceputul unei relatii - Woman2woman.ro


8 greseli pe care trebuie sa le eviti la inceputul unei relatii

By on February 24, 2016
Share Button

Esti de curand intr-o noua relatie pe care speri sa o pastrezi? Ai grija ce faci, ce spui si ce nu trebuie sa spui daca vrei ca noua ta relatie sa ajunga la casatorie.

8 greseli pe care trebuie sa le eviti la inceputul unei relatii

cuplu couples com

Foto: couples.com

1. Nu incerca sa il schimbi

Daca vrei sa faci schimbari la nivelul lookului, a jobului, e ok, dar nu incerca sa schimbi personalitatea partenerului. Daca ceva nu iti place si te deranjeaza grav, mai bine nu te angaja in relatie. Nu te minti ca il poti schimba cu timpul, facandu-l sa devina ceea ce iti doresti.

2. Nu pune presiune asupra lui

„Vrei sa te casatoresti?”, „Vrei sa ai copii?” Daca relatia voastra dureaza doar de o luna, asemenea intrebari nu au ce cauta in discutiile voastre. Daca tu vrei sa iti concretizezi toate visele rapid, lasa-l si pe el sa inteleaga ca isi doreste aceleasi lucruri ca si tine si ca se vor realiza la momentul potrivit. Nu il presa, daca nu vrei sa il alungi din viata ta.

intalnire cuplu theurbandater.com3. Nu idealiza

Daca nu vrea sa iti povesteasca prea multe despre el, consideri ca prefera sa fie misterios? In speranta ca ai intalnit barbatul ideal ii atribui calitati pe care nu le are? Fii realista, nu incerca sa il vezi cu alti ochi pentru a evita dezamagirile.

4. Nu accepta o relatie de compromis

Fii constienta ca vei fi doar femeia cu care isi petrece ceva timp; astfel de relatii rar merg catre ceva bun. Nu te lasa amagita de minciunile pe care ti le spune pentru ca ii place sa isi pigmenteze viata. Mai bine renunta rapid la acest „ardei iute” daca nu vrei sa suferi.

5. Nu renunta la tine pentru a-i fi pe plac

Tu ti-ai dorit intodeauna sa ai casa plina de copii zglobii si galagiosi, dar te gandesti sa renunti la aceasta idee pentru ca intelegi ca lui nu ii plac copii. Tu adori sa strabati lumea in lung si lat iar el are o teama nejustificata de a zbura? Este important sa gasesti o persoana care are aceleasi preferinte si o viziune despre viata similara cu a ta.

6. Nu ii dezvalui sentimentele tale

Nu este bine sa ii spui prea repede tot ceea ce simti, oricat de indragostita ai fi. Fii un pic rezervata si nu te arunca cu capul inainte. Mai bine lasa-l pe el sa iti spuna primul ce simte pentru tine.

7. Nu fi omniprezenta in viata lui

Oricat de mult te-ai gandi la el, nu este cazul sa ii spui asta mereu si sa fii peste tot unde este si el. Nu il agasa cu intrebari de genul „Unde esti?”, „Ce faci acum?”. Va veni si vremea in care vei sti tot ce face. Sau nu, depinde doar de tine si de actiunile tale din prezent.

8. Nu incerca sa fii altfel decat esti

La inceputul unei relatii ne purtam un pic altfel pentru ca vrem sa impresionam. Dar daca il vrei in viata ta trebuie sa ii dai sansa sa te cunoasca exact asa cum esti in realitate. Si tu vrei acelasi lucru de la el, nu?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *