" > 7 lucruri de stiut despre femei - Woman2woman.ro


7 lucruri de stiut despre femei

By on December 19, 2013
Share Button

Ce trebuie sa stii despre femeiCand vine vorba de femei, trebuie stiute si aplicate o multime de lucruri pentru ca acestea sa fie satisfacute. Iata care sunt acele 7 lucruri  pe care trebuie sa le stii despre femei, pentru a le putea multumi mai usor.

Autor : Calatean Raluca Adriana

Ce trebuie sa stii despre o femeie

1. Cere imposibilul

Pentru o femeie, relatia pe care o are cu partenerul sau este una extrem de importanta. Sentimentele si increderea sunt o parte a fiintei ei. Doreste imposibilul de la el, dar, totusi, ii place sa iubeasca.

2. Iubeste un singur barbat

Pentru orice femeie, regula principala e: “esti cu mine, ramai cu mine”. Fiecare femeie uraste dezamagirile in dragoste, de aceea increderea pentru orice partener este greu de acordat. Cand iubeste, ea poate iubi mai mult decat o gramada de barbati la un loc si nu in ultimul rand, iubeste o singura persoana.

3. Se indragosteste prima data de ochii barbatului

O femeie, la orice prima intalnire sau orice alta intalnire isi indreapta privirea spre ochii partenerului. Femeile se uita mereu la ochi, iar apoi la restul.

4. Vrea sa faca pace inainte de a face dragoste

Pentru o femeie, sentimentele sunt pe primul loc inainte de orice act sexual.

5. Detesta sa fie tratata ca un obiect

Intr-o relatie, partenerul cu partenera trebuie sa fie egali. Pentru o femeie, a fi tratata ca un obiect e ca si cum ai lasa o mancare la gunoi.

6. Este sensibila la atentiile de dupa dragoste

Doreste mereu sa i se acorde atentie, chair si dupa actul sexual. Cateva cuvinte si o mica imbratisare fac mai mult decat orice “te iubesc” zis.

7. Daca e inselata, relatia se rupe

Pentru marea majoritate a femeilor inselate, relatia e gata. Cand s-a terminat, s-a terminat. Femeile nu accepta dezamagiri in dragoste. O femeie trece mult mai greu de o relatie decat ar putea trece un barbat.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *