6 masini potrivite pentru femei - Woman2woman.ro


6 masini potrivite pentru femei

By on July 12, 2021

mancare de post

Share Button

Vrei sa iti cumperi o masina, insa nu stii catre ce marca si model sa te orientezi? Probabil ai nevoie de cateva sfaturi atat in ceea ce priveste care masina este mai fiabila si ce marca are avantaje in fata celorlalte, dar si de sfaturi in ceea ce priveste ce anume i se potriveste unei femei.

Femeile isi doresc de obicei alte tipuri de masini cu alte caracteristici fata de cum si le doresc barbatii. In general acestea sunt atrase de o masina intr-o culoare cat mai vie si care sa aiba un interior placut, dar sa fie si eficienta pentru traficul aglomerat din oras. Afla cateva dintre masinile care pot fi potrivite pentru a le conduce o femeie:

Fiat 500

Una dintre cele mai potrivite masini pentru orice femeie este chiar Fiat 500. Acest model nu are cum sa nu te duca cu gandul la eleganta si delicatetea unei femei, deoarece are o dimensiune mica si are o forma atragatoare. Producatorul ofera chiar si posibilitatea de a alege dintr-o gama de culori pentru exterior, masina putand fi personalizata chiar si la interior cum iti doresti. Aspectul este oarecum retro iar ca si capacitate este ideala pentru o masina de oras.

Toyota Yaris

Toyota Yaris este de asemenea o masina cu un aspect placut, dimensiuni reduse, potrivite pentru orice femeie isi doreste sa isi achizitoneze o masina eleganta, pentru plimbari.  Noile modele pe care producatorul le-a scos pe piata in ultimii ani sunt din ce in ce mai atractive, cu linii de design speciale si care fac ca aceasta masina sa poata deveni preferata pentru o femeie.

Opel Adam

Daca ai vazut deja un model de Fiat 500 cu siguranta iti va placea si masina Adam a celor de la Opel. O masina mini ce se potriveste perfect pentru oras pentru ca se conduce foarte usor si fiind de dimensiuni reduse, poti ajunge mai rapid unde doresti.  Acest model cu doua usi poate fi ideal chiar si pentru incepatoare, cele care doresc sa invete sa conduca cat mai usor.

Ford Ranger

Fiind o masina mai robusta si inalta ai zice ca Ford Ranger nu este conceput deloc pentru femei. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Pentru cele care isi doresc sa gaseasca o masina care sa le puna in valoare puterea si independenta acest model de masina li se potriveste. Mai mult, pot alege varianta full, cu toate optiunile incluse pentru un confort sporit.

Ford Fiesta

Ford lanseaza de la an la an modelul Fiesta intr-o nota cat mai atragatoare, cu un design pe care orice femeie l-ar adora. Acest lucru si faptul ca Ford este un producator auto de renume, poate face ca urmatoarea ta masina sa fie chiar acest model. Destul de incapatoare, poate fi utila pentru intreaga familie, in special daca trebuie sa duci copiii la scoala in fiecare zi.

Volkswagen Beetle

Din categoria masinilor mici, cu doua usi face parte si modelul Volkswagen Beetle. O masina cu un aspect exterior oarecum sofisticat poate fi alegerea ideala pentru femeile care isi doresc o masina mai mica si care sa le ajute sa circule confortabil prin oras.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *