5 motive sa iubesti o zodie de aer - Woman2woman.ro

5 motive sa iubesti o zodie de aer

By on December 13, 2018
Share Button

Cele trei zodii de aer ale zodiacului, Gemenii, Balantele si Varsatorii, au defecte, dar si calitati care te vor face sa le iubesti. Desi pot fi de-a dreptul pisalogi si enervanti, vehementi pana in panzele albe cu ideile pe care le au, incapabili sa ia cele mai bune decizii – mereu au nevoie de un punct de sprijin si mereu exista o alta varianta, poate mai buna!

5 motive sa iubesti o zodie de aer

5 motive sa iubesti o zodie de aer

Sunt oameni care greu se lasa tinuti in frau sau condusi. Iubesc libertatea si o incurajeza la toti cei din jur. Ei pot fi deschizatori de drumuri, fiind vizionari. Pun mare pret pe latura mentala a existentei si le place sa vorbeasca si sa rezolve problemele prin conversatii, poate mai mult decat prin a trece la fapte.

Iata 5 motive pentru care poti ajunge sa iubesti o zodie de aer.

1.Zodiile de aer sunt experte in comunicare! Daca iti place sa vorbesti, sa te sfatuiesti, sa discuti despre planurile si dorintele tale, cu siguranta ca o persoana din Gemeni, Balanta sau Varsator, va fi cel mai potrivit partener pentru tine! Sunt semnele care se pricep cel mai bine la cuvinte, la oratorie, la vorbarie! Cu ei nu te poti plictisi si mereu se vor gasi subiecte de discutat! Sunt inepuizabili, curiosi, interesati de tot si de toate! Astfel, devin cei mai buni parteneri, prieteni si sfatuitori! Daca nu ai un smne de aer, inca, in anturajul tau, e timpul sa il cauti pentru a avea cu cine sa te sfatuiesti in orice situatie!

2.Au mintea deschisa si invata usor orice! Este pur si simplu surprinzator cat de usor pot asimila zodiile de aer informatiile noi! Cu siguranta ele au un alt mod de a simti informatia si o alta metoda de a o asimila. In plus, au mintea cat se poate de deschisa si, pentru ele nu exista subiecte tabu sau care nu se pot aborda, oricand si cu oricine. Iata de ce, daca vrei sa ai un partener mereu informat si care intelege lucrurile intr-un mod inedit, un semn de aer este cel mai potrivit. Te va surprinde mereu cu felul in care intelege lucrurile si vede viata.

3.Sunt personalitati puternice si apara ceea ce iubesc! E interesant modul in care, atunci cand iubesc, ei devin foarte protectori si pasionali. Se vor lupta pana la sange, dar si cu diplomatie, pentru oamenii care le-au intrat la suflet si nu ii vor dezamagi niciodata! Acesta este modul lor de a-si exprima sentimentele – se dedica in totalitate sprijinirii si sustinerii persoanelor dragi. Respectul si suportul unui semn de aer sunt semne clare ca iti doreste tot binele din lume si ca te iubeste sincer!

4.Zodiile de aer sunt foarte generoase. Pentru zodiile de aer partea materiala nu conteaza la fel de mult ca pentru zodiile de pamant, de aceea ele sunt foarte generoase si, deseori, daruiesc celor din jur. Se poate spune ca sunt experti in a face daruri in orice situatie! Lor chiar le face placere sa daruiasca si sa aduca zambete celor de langa ei. Impart cu placere si ultima bucatica, mai ales daca iubesc acea persoana – considera ca partrenerul are intotdeauna mai mari nevoie decat ei, asa ca se vor bucura sa le ofere lor tot ce au. Este chiar placut sa ai in anturaj un Geaman, o Balanta sau un Varsator – astfel te poti astepta in orice moment la daruri inedite!

5.Au umor, sunt inteligenti, ofera discutii de calitate – reteta sigura ca sa nu te plictisesti niciodata langa ei! Asa cum deja am spus, zodiile de aer au un mental foarte bine pus la punct si sunt mereu informate si pe faza la ceea ce se intampla in jurul lor. Rar daca le scapa ceva! Tocmai aceasta prezenta si darul de a gasi cuvintele potrivite la momentul potrivit, ii transforma in cele mai haioase personaje posibile! Cu un prieten sau un partener Geaman, Balanta sau Varsator, poti sa fii sigura ca vei avea nenumarate motive de veselie si ca viata va deveni mai interesanta – si asta pe termen lung!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *