5 Invitații GRATUITE la workshop: “Principalele cauze de certuri și conflicte în cuplu”, sâmbăta asta, 12 februarie, 10:30 - Woman2woman.ro


5 Invitații GRATUITE la workshop: “Principalele cauze de certuri și conflicte în cuplu”, sâmbăta asta, 12 februarie, 10:30

By on februarie 8, 2022

mancare de post

Share Button

Consolidează-ți relația de cuplu învățând cum să transformi un moment tensionat într-o resursă de evoluție în doi!

Certurile de cuplu sunt inevitabile. Mai ales în perioade provocatoare, ca aceasta. Au o parte bună care scoate la suprafață ceea ce este important pentru fiecare dintre cei doi, valori și principii de viață importante. Au și o parte mai puțin bună, dată de starea negativă pe o crează, la pachet cu deteriorarea relației de cuplu.

Există însă câteva elemente care pot transforma o ceartă de cuplu într-un moment-resursă din care cei doi pot extrage insight-uri valoroase, care odată asimilate, sudează cuplul, îl fac mai puternic și mai armonios.

Monica Cârligea, trainer și psiholog în cadrul proiectului Spring Events vă invită la un workshop dedicat acestei teme: “Principalele cauze de certuri și conflicte în cuplu “,  sâmbăta asta, 12 februarie, de la 10:30, online.

Monica aduce o perspectiva pragmatică, realistă și axată pe soluții:

„𝑃𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒𝑚𝑎 𝑛𝑢 𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑛𝑒 𝑐𝑒𝑟𝑡𝑎̆𝑚. 𝑃𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒𝑚𝑎 𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑠̦𝑡𝑖𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑟𝑒𝑝𝑎𝑟𝑎̆𝑚. 𝑆̦𝑖 𝑚𝑖 𝑠𝑒 𝑝𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑎𝑖𝑐𝑖 𝑒 𝑑𝑒 𝑑𝑢𝑠 𝑑𝑖𝑠𝑐𝑢𝑡̦𝑖𝑎.” spune 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗼𝗹𝗼𝗴 𝗠𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗖𝗮̂𝗿𝗹𝗶𝗴𝗲𝗮, legat de cauzele și efectele conflictelor de cuplu.

Detalii complete atelier: https://spring-events.ro/eveniment/principalele-cauze-de-certuri-si-conflicte-in-cuplu/

Cum poți participa: Scriind un comentariu la postarea de mai jos, care să exprime punctul tău de vedere asupra temei. Poate fi motivația de participare sau un insight personal.

https://www.facebook.com/431629700301231/posts/2338844332913082/

Cum intri în posesia linkului de eveniment: Vei primi pe mail linkul de acces zoom, vineri, 11 februarie intre orele 9:00 și 10:00

Mai multe despre Spring Events: https://spring-events.ro/servicii/

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *