5 dovezi ca Burlacul Bogdan Vladau este Superman - Woman2woman.ro


5 dovezi ca Burlacul Bogdan Vladau este Superman

By on August 29, 2013

mancare de post

Share Button

vladau cantaBogdan Vladau este unul dintre cei mai reusiti burlaci de pana acum si, chiar daca a incercat sa ascunda asta, reporterul sectiunii Fun a site-ului Woman2Woman.ro a descoperit ca Bogdan Vladau este… insusi Superman. Te poti convinge si tu, parcurgand argumentele urmatoare.

Autor: Mihaela Funny

1. Bogdan Vladau poarta tinuta Superman

Tinuta speciala pe care adevaratul Superman a purtat-o de-a lungul timpului a fost purtata si de burlacul Bogdan Vladau in penultimul episod al show-ului. De altfel, acesta este si motivul pentru care am pornit o investigatie in urma careia putem spune clar ca burlacul Bogdan Vladau este adevaratul Superman. Superman, pe numele lui adevarat Super-Burlacul Bogdan Vladau, a facut tot posibilul sa isi ascunda adevarata identitate, insa a fost surprins de camerele de luat vederi purtand tinuta de serviciu. Fotografia de mai jos este cea mai buna dovada care sprijina afirmatiile noastre.

super-burlacul

2. Poate iubi mai multe femei, in acelasi timp, in mod egal

Multi barbati intampina dificultati in a face fata unei singure femei, insa nu si burlacul. Bogdan Vladau a dovedit pe parcursul show-lui nu doar ca poate face fata unui numar de 20 de femei, ci chiar ca isi poate imparti inima in mai multe parti, pentru a oferi dragoste fiecarei semifinaliste. De altfel, acesta este si motivul pentru care a fost ales ca burlac in seria a patra a emisiunii. Catalin Botezatu cunostea aceasta capacitate speciala si chiar a recunoscut in fata concurentelor si a telespectatorilor. “V-am spus (n.r. concurentelor) de la inceput si i-am spus si lui (n.r. burlacului) ca trebuie sa va iubeasca in mod egal”, a explicat Botezatu.

concurentele burlacul bogdan vladau

3. Poate strabate lumea in nici 2 ore

Fiecare dintre episoadele Burlacul dovedeste in mod evident capacitatea burlacului Bogdan Vladau de a se afla in orase diferite din tara sau chiar in tari diferite in doar 2 ore. Pe durata unui singur episod, adica pe parcursul a maxim 2 ore, burlacul poate fi admirat in puncte diferite ale lumii. Mai mult deca atat, el duce cu sine atat concurentele care lupta pentru inia lui, cat si pe Catalin Botezatu si chiar intreaga echipa “Burlacul”.

4. Poate calatori in timp

Burlacul Bogdan Vladau este cunoscut ca o persoana foarte religioasa, astfel ca nu ne mai mira faptul ca a fost surprins in timpul potopului, incercand sa salveze Arca lui Noe. De asemenea, Vladau a fost remarcat si in Vestul Salbatic, unde avea umila atributie de serif.

potopul bogdan vladaubogdan vladau trage arca lui noebogdan vladau serif

5. Poate bruia aparatele foto

Chiar daca nu purta la vedere costumul de Super-Burlac (n.r.: nu parea sa il poarte nici pe dedesubt), Bogdan Vladau a reusit sa bruieze un aparat foto.

Bogdan Vladau a bruiat aparatul

Imaginea a fost realizata chiar in biroul sau de catre un jurnalist care incerca sa ne arate adevarata identitate a burlacului.

Imbracat in simpla uniforma de genul Clark Kent (camasa si ochelari de vedere) si fara sa dea dovada de prea mare efort, Super-Burlacul pur si simplu a blurat fotografia.

 

Foto: Facebook.com

Disclaimer! Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Daca ai simtul umorului, acest disclaimer este redundant, insa voiam sa ne asiguram ca umorul nostru va fi sesizat si apreciat de toti. Daca te amuza, da mai departe, sa se amuze si altii.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *