4 desene animate pentru adulti, de urmarit in timpul liber - Woman2woman.ro


mancare de post

4 desene animate pentru adulti, de urmarit in timpul liber

By on August 5, 2016
Share Button

Desene animate pentru adulti? Exista si e posibil sa cunosti si tu cateva seriale care te-au amuzat de-a lungul timpului. Personaje bine conturate, subtilitati care tin de relatii sau politica si umor al situatiilor, acestea sunt principalele caracteristici ale unor animatii reusite, destinate publicului matur. Daca vrei sa te amuzi,  iti recomandam 4 seriale de desen animat care se adreseaza acestui public si care e posibil sa te captiveze si pe tine.

4 desene animate pentru adulti, de urmarit in timpul liber

  1. Familia Simpson

familia simpson - desene animate pentru adulti

Familia Simpson – o familie mericana obisnuita, care locuieste intr-un oras fictiv din SUA / Desene animate pentru adulti

Serialul a debutat la finalul anilor ’80 si inca sunt create episoade noi, care atrag publicul din intreaga lume. In anul 2007, apare si The Simpsons Movie – filmul pentru marile ecrane.

Show-ul prezinta poznele si aventurile de zi cu zi ale familiei Simpson: Homer (capul familiei – lucreaza ca inspector pentru conditii de siguranta in cadrul unei centrale nucleare), Marge (mama / casnica), Bart (rebelul), Lisa (eleva eminenta), Maggie (bebelusa familiei).

In cadrul serialului Matt Groening aduce in fata publicului o familie disfunctionala inspirata din viata proprie. De altfel, Mat a numit personajele dupa membrii propriei sale familii, folosind, insa, numele Bart pentru a inlocui propriul sau nume.

2. Family Guy

Griffin_family - desene animate pentru adulti /Family Guy

Desene animate pentru adulti: Family Guy

Family Guy este un serial animat care portretizeaza familia americana suburbana. A fost lansat in 1999 si inspirat din celebrul serial Familia Simpson. De altfel, chiar unul dintre personajele principale ale serialului Family Guy recunoaste acest fapt in unul dintre episoade.

Lois, eroina principala si mama din familia serialului, spune la un moment dat: “pretindem ca nu ne-am inspirat prea mult din Familia Simpsons, insa am luat mult din Familia Simpsons…” (“We act like we didn’t take a lot from The Simpsons, but we took a lot from The Simpsons.” – Lois Griffin)

Cele doua seriale au avut si un episod comun, in care membrii familiei Simpson au ajuns in orasul de bastina al familiei Griffin.

Principalii eroi ai serialului sunt membrii familiei Griffin: Lois – mama (casnica), Peter – tatal (lucreaza la o fabrica de jucarii), Meg – eleva si fiica lui Lois si Peter, Cris – baiatul cel mare al celor doi, Stewie – bebelusul familiei, un mic geniu rautacios, Brian – cainele vorbitor al familiei.

3. Uimitoarea lume a lui Gumball

Gumball - desene animate pentru adulti

Gumball / Desene animate pentru adulti

Principalii eroi ai serialului: Gumball (baietelul familiei – pisoi), Darwin (baietelul adoptat – pestisor), Anais (fetita cea mica – iepuras), Nicolle (mama – pisica), Richard (tatal – iepure/ casnic)

Impreuna cu prietenul si fratele ssu adoptiv Darwin si cu sora sa geniala Anais, Gumball face ce face si calca in strachini de fiecare data. Iar boacanele si intamplarile ciudate se tin lant in Elmore. Harnica mama a lui Gumball, Nicole, si tatal lui, Richard Watterson, care nu se speteste cu munca, nu pot decat sa asiste socati la boacanele lui.

Serialul ruleaza pe Cartoon Network in fiecare zi, de la ora 22.15.

4. Archer

Inspirat de personajul James Bond, Archer este eroul unei parodii animate si are aceeasi profesie precum inspiratia sa. Serialul evidentiaza disfunctionalitatile egoistului Archer in relatiile pe care acesta le are cu femeile din viata sa, dar si cu majoritatea colegilor de serviciu. Umor, politica, relatii si sex, toate acestea se vor regasi sub lupa in cadrul acestui serial amuzant.

Archer a fost lansat in 2010, iar in 2015 a castigat primul Emmy.

Archer / Desene animate pentru adulti

Archer / Desene animate pentru adulti

Principalii eroi ai serialului: Sterling Archer, Cheryl Tunt, Pam Poovey, Cyril Figgis, Lana Kane, Malory Archer.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *