3 tipuri de credite bancare cu adevarat benefice pentru dezvoltarea ta sau a afacerii tale! – Woman2woman.ro

3 tipuri de credite bancare cu adevarat benefice pentru dezvoltarea ta sau a afacerii tale!

By on July 13, 2018
Share Button

De cate ori nu auzim zilnic in cercul de prieteni sau de apropiati discutii despre creditele bancare? Desi haosul creditelor fara buletin si fara adeverinta de venituri a trecut de mult, exista din ce in ce mai multi romani care acceseaza anual astfel de imprumuturi bancare.

In ciuda faptului ca multi dintre acestia se trezesc peste noapte cu rate uriase de platit si cu credite neperformante, specialistii ne arata faptul ca exista situatii in care suntem chiar avantajati de un credit. Exista si credite bancare care ne ajuta, oferindu-ne oportunitati pentru dezvoltare.

Insa, inainte de a accede la un astfel de credit, ar trebui sa stim clar ce fel de credit ne dorim, care este scopul pentru care il luam si sa ne facem un plan clar asupra obiectivelor noastre pe termen lung. In acest mod vom putea administra eficient ratele si nu ne vom lasa surprinsi de perioada de scadenta si de alte modificari de ordin financiar din viata noastra.

Haideti sa vedem impreuna ce tipuri de credit putem accesa si care sunt avantajele in cazul acestora!

 

Ce tipuri de credite sunt cele mai avantajoase?

De fiecare data cand accesam un credit, ne lasam prada dorintelor noastre si dam frau liber viselor de a detine o locuinta de vis, o masina noua sau de a ne mobila casa conform ultimelor trenduri. Insa trebuie sa gandim totusi obiectiv atunci cand ne raportam la un credit. Trebuie sa urmarim creditele cu cele mai mici dobanzi, cu rate fixe si cu o perioada de rambursare cat mai mica, pentru a ne bucura cu adevarat de avantajele unui imprumut.

 

1. Creditul de nevoi personale

Un astfel de credit este creditul de nevoie personale. Acesta are avantajul ca poti alege sa imprumuti o suma mica (5000 de lei, spre exemplu) pentru a-ti satisface orice moft in cel mai scurt timp. Il poti accesa pentru a-ti indeplini visul de a avea dressingul mult dorit in casa sau mobila pe care o tot urmaresti de luni de zile.

De asemenea, poti alege o varianta de dobanda fixa, ceea ce este o adevarata bucurie la acest credit. Vei sti din start ce suma de bani trebuie sa economisesti lunar pentru a plati rata. Iar un alt avantaj este faptul ca poti scapa de intreaga suma datorata in mai putin de 3 luni, perioada de rambursare putand fi foarte mica.

 

2. Creditul de investitii pentru afaceri mici

Un alt tip de credit ce poate fi accesat in avantaj este creditul pentru investitii. De cate ori te-ai gandit sa iti dai demisia si sa incepi afacerea la care ai visat intotdeauna? Alaturi de familia ta, sa munciti impreuna, sa va bucurati impreuna de tot timpul liber ce va ramane zilnic. Ei bine, acum este momentul.

Cu un credit de investitii poti deschide rapid o firma si iti poti lansa afacerea in cel mai scurt timp. Iar daca ai deja firma, trebuie sa stii ca majoritatea bancilor iti ofera creditari special gandite pentru cresterea afacerii. Acestea au o multime de beneficii iar in acest caz poti cu adevarat sa fii sigur ca ai ales un credit avantajos.

 

3. Creditul de finantare a studiilor

Fie ca il iei pentru a-ti urma facultatea, fie ca il doresti pentru a-ti finanta un curs de specializare, acest credit este mereu o investitie avantajoasa. Aminteste-ti ce spun toti marii mentori din domeniul independentei financiare: investitia in tine si educatia ta este cea mai valoroasa investitie.

Un astfel de credit se poate lua in conditii foarte avantajoase, pe o perioada scurta. Iar important este ca nici aici nu trebuie sa-ti iei neaparat o suma imensa, asa incat ratele vor fi foarte accesibile. Un alt real avantaj este dobanda fixa a acestui credit. In plus, il poti folosi pentru a-ti finanta chiar si studiile in strainatate, acolo unde poti ocupa rapid un job foarte bine platit, care sa-ti permita sa achiti creditul poate chiar integral sau in doar 2 – 3 transe.

 

Cum iti administrezi banii pentru a te securiza impotriva surprizelor neplacute ale creditelor bancare?

Atunci cand ai un credit, un plan financiar este extrem de important. Acesta iti poate spune care iti sunt veniturile si cheltuielile si care sunt banii pe care trebuie sa ii pastrezi pentru a achita rata, fara intarziere si fara penalitati. De asemenea, cand ai o afacere, este extrem de important sa stii care sunt fluxurile de venit si cum sa le eficientizezi pentru a-ti putea asigura cel putin 3 luni de perioada de gratie in cazul unui impas financiar.

Iar pentru a eficientiza cat mai mult acest plan, specialistii considera ca cel mai important lucru pe care il poti face este mecanizarea intregului sistem.

O solutie extrem de benefica la toate acestea este serviciul de internet banking pentru companii. Cu un singur cont inregistrat, vei putea avea acces rapid la toate informatiile despre conturi, depozite, credite si tranzactii. Cu ajutorul acestui serviciu vei putea controla mereu toti banii care intra si ies din firma ta, cu un singur click. Ba mai mult, vei putea achita plati catre furnizori si catre Trezoreria statului direct de la birou.

Imagineaza-ti cate drumuri scutesti astfel si cat timp iti ramane in plus pentru a te ocupa de dezvoltarea si cresterea portofoliului de clienti. Poti achizitiona online roviniete pentru intreaga flota, poti sa transferi bani din conturi, poti sa deschizi si inchizi depozite, sa reincarci cartelele telefonice ale angajatilor si sa administrezi cardurile acestora, totul de la birou.

Iata, asadar, cel putin 2 modalitati de creditare benefica pentru tine, alaturi de o solutie extrem de inovativa pentru a-ti administra banii si pentru a putea restitui creditul in cel mai scurt timp, fara surprize neplacute si fara probleme.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *