3 intrebuitari surprinzatoare pentru uleiul de susan - Woman2woman.ro


3 intrebuitari surprinzatoare pentru uleiul de susan

By on September 28, 2015
Share Button

uleiul de susan- sanovitaPe langa intrebuintarea clasica, in mancaruri ori salate, uleiurile pot fi utilizate si in cadrul unor tratamente interne sau externe. Unul dintre cele mai benefice uleiuri este uleiul de susan presat la rece. Acesta contine o serie de vitamine, antioxidanti, dar si alte elemente care ne ajuta sa ne mentinem sanatoase si tinere.

Autor: Mihaela Dinu

3 intrebuintari surprinzatoare pentru uleiul de susan

Uleiul de susan, sanatos nu doar pentru interior, ci si pentru exterior

Ten intinerit cu ulei de susan

Uleiul de susan este estrem de potrivit pentru masaj. Acesta intra repede in piele si nu lasa pelicula deranjanta si neplacuta, asa cum se poate intampla in caul altor uleiuri. Mai mult decat atat, uleiul de susan patrunde si in straturile profunde ale pielii, asigurand o hidratare si o emoliere nu doar stratului exterior. Astfel, pielea va deveni mai  elastic si vizibil mai intinerita.

De altfel, acest ulei furnizeaza pielii vitamina E, antioxidanti, magneziu, cupru si fier, care ajuta la mentinerea elasticitatii pielii.

Par mai inchis la culoare si mai rezistent

Masajul pielii capului cu acest tip de ulei va da rezistenta firelor de par. Astfel, acesta nu va mai cadea la fel de mult si, in plus, se va inchide la culoare. Efectul este vizibil dupa cateva aplicari.

Uleiul de susan, beneficii pentru sanatate

Consumul uneliului de susan poate ajuta in amliorarea bolilor de piele, a tusei cronice, a constipatiei cronice, dar si a amenoreei si dismenoreei. De asemenea, acesta calmeaza inflamatiile gingivale si previne degradarea dintilor. Tot uleiul de susan poate aduce beneficii si in cazul persoanelor cu oase fragile si osteoporoza.

Te-am convins sa utilizezi mai des uleiul de susan presat la rece? Il poti comanda de pe Sanovita.ro.

Atunci cand folosesti uleiul de susan pentru a gati o mancare gustoasa ori pentru o salata, nu uita de celelalte intrebuintari pe care uleiul de susan presat la rece le are.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *