10 lucruri pe care le vei gasi in geanta unei femei pasionate de machiaj! - Woman2woman.ro


10 lucruri pe care le vei gasi in geanta unei femei pasionate de machiaj!

By on May 13, 2019

mancare de post

Share Button

Makeup-ul este unul dintre cele mai indragite lucruri din rutina zilnica a unei femei. Fie ca acesta presupune doar un simplu luciu aplicat pe buze, fie ca reprezinta o adevarata sedinta profesionala zilnica, machiajul este un adevarat moment de rasfat pentru majoritatea femeilor. Iar acest lucru este perfect normal, daca iti doresti o imagine impecabila pe parcursul zilei.

Un make-up bine facut si un look perfect te vor ajuta sa capeti mai multa incredere in tine si sa te bucuri de frumusete, dar si de energia pozitiva a celor din jurul tau. Insa, pentru ca machiajul sa iasa asa cum ti-ai dorit, ai nevoie si de produse adecvate.


Astazi ne-am gandit sa-ti prezentam 10 astfel de produse. 10 produse pe care le vei gasi cel mai probabil in gentile tuturor femeilor pasionate de machiaj.

10 lucruri ce le poti descoperi in geanta unei femei pasionate de make-up

1. Primere-ul – baza de machiaj, elementul care face ca machiajul sa reziste in timp si sa arate perfect intreaga zi.

2. Eyeliner-ul – elementul surpriza al trusei de machiaj, care atrage atentia asupra ochilor tai. Un astfel de dermatograf (asa cum se mai numeste el) se aplica pe pleoape, la baza genelor, pentru a da impresia de gene lungi si perfecte.

3. Fondul de ten – acest accesoriu al trusei machiaj este pur si simplu nelipsit din geanta noastra zilnica. El ne face sa aratam perfecte, face ca impuritatile si petele de pe chipul nostru sa dispara ca prin minune. Insa, pentru asta, avem nevoie si de un fond de ten de calitate.

4. Paleta de machiaj – fie ea  facuta din 4, 8, 12 sau chiar mai mult nuante, in functie de capacitatea posetei. Aceasta este piesa de forta a fiecarei pasionate de machiaj. Nuantele nude sau super colorate ale acestei palete vor face ca retusarea fiecarui detaliu sa fie mai usoara ca niciodata. Daca vrei sa incerci cele mai noi nuante cu formule ultra-pigmentate si rezistente, trebuie sa vezi gama de produse profesionale Urban Decay de la Sephora.

5. Rimelul – este unul din lucrurile esentiale, care alcatuiesc orice machiaj. El va fi regasit in geanta majoritatii, iar cele mai multe femei au chiar mai multe produse de acest tip la ele. Niciodata nu se stie cand ai nevoie.

6. Pe acelasi palier se plaseaza si rujul, cel mai intalnit obiect din trusa de make-up. Rujul acorda femeilor sansa de a avea un aspect super fresh, chiar daca sunt pe fuga si nu au reusit sa se machieze cand au parasit casa. Imediat poti aplica o nuanta de ruj si totul este perfect.

7. Oglinda portabila – de multe ori aceasta va fi integrata in capacul paletei de fard. Insa daca nu este asa, asteptati-va sa gasiti o oglinda portabila in geanta fiecarei femei.  

8. Blush-ul (sau fardul de obraji) – perfect pentru a va oferi o expresie mult mai placuta si mai atractiva a fetei.

9. Anticearcanul – un foarte bun prieten ce asigura camuflarea si disparitia imperfectiunilor inestetice si a pungilor de sub ochi.

10. Iluminatorul – accesoriul exclusivist si perfect pentru a oferi o noua aura chipului tau. Daca vrei sa descoperi cele mai noi nuante si cele mai cool iluminatoare pentru tenul tau, iata gama Sephora aici.  

Acestea sunt 10 dintre cele mai intalnite obiecte de machiaj regasite in geanta unei femei pasionate de make-up, care are grija de imaginea sa. Tu cate dintre acestea le porti zilnic la tine in poseta?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *