Concurs - Star Wars: The Clone Wars – eroii sunt din nou printre noi! - Woman2woman.ro


Concurs – Star Wars: The Clone Wars – eroii sunt din nou printre noi!

By on aprilie 27, 2012

mancare de post

Share Button

Star WarsCel mai bun serial intergalactic se intoarce la Cartoon Network din aprilie! In fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 19:30, eroii Star Wars: The Clone Wars pornesc in aventuri incredibile pe planete si in galaxii nemaivazute pana acum!

Alaturi de tanarul si indraznetul Anakin Skywalker, care a participat la mai multe lupte in razboaiele clonelor decat oricare alt Cavaler Jedi si e considerat un adevarat erou, ii veti recunoaste pe Ahsoka Tano, acum mai mai matura si mai inteleapta, pe mestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, cel curajos si calm, pe C-3PO –  droidul care le stie intotdeauna pe toate, sau Yoda, inteleptul care are mai bine de 800 de ani.

Mai mult, in noul sezon, apar si personaje noi, pe care fanii le vor recunoaste din seria originala Star Wars: capitanul Ackbar este liderul garzilor Mon Calamari si cel mai inalt consilier militar al Coroanei, chiar daca aceasta e purtata de un copil. Generalul Tarpals, capul armatei Gungane, isi conduce oamenii cu onoare si demnitate si ar face orice sa ii vada victoriosi.

Fanii Star Wars: The Clone Wars sunt invitati la concursul cu premii oferite de Hasbro si Lego

Cum participi:

Pentru a castiga unul din cele 10 premii, trebuie sa raspunzi corect la prima intrebare si cat mai creativ la intrebarea de departajare. FORTA FIE CU TINE! Posteaza un comentariu la acest articol, in care sa raspunzi la cele doua intrebari de mai jos.

1. La ce ora se difuzeaza Star Wars: The Clone Wars la Cartoon Network?

2. Ce calitati crezi ca sunt necesare pentru a deveni cavaler Jedi?

Vor castiga cele mai interesante 10 raspunsuri.

Perioada in care poti participa este 27 aprilie – 10 mai 2012.

Premii:

logo cartoon network si Woman2Woman.ro ofera 10 premii logo hasbro      si       logo LEGO.

Ce poti castiga:

Lance dubla hasbroELECTRONIC LIGHTSABER VADER hasbroBLASTER Trooper hasbroSW CLONE TROOPER HELMET hasbro SW DARTH MAUL HELMET hasbro DARTH VADER HELMET hasbro

 

premiu legopremiu lego   premiu lego premiu lego premiu lego

Castigatorii vor fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 15 mai 2012.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa raspunda corect la prima intrebare si cat mai creativ la a doua.

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda acestui e-mail in maxim 4 zile de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

*****Premiul castigat va fi trimis castigatorului de catre Turner Broadcasting. Detaliile exacte de livrare vor fi comunicate ulterior.

 

Credit pt poze: Foto: TM & © 2010 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

 

Share Button

77 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *