Ciorba a la grec

Scris de: la data: November 13, 2011
Share Button

Ciorba a la grec
Ingrediente:

– 300-400 g carne de pui sau vita

– o lingura pasta de rosii sau bulion

– o rosie – 1-2 morcovi

– un ardei gras

– doua linguri de ulei

– o lingurita de sare

– frunze de leustean

– 100 g smantana

Intr-un pic de ulei se caleste morov ras, un ardei gras si o rosie taiate marunt.Se adauga apoi o ligura de pasta de rosii sau bulion, carnea taiata cubulete, o lingurita de sare si apa. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga cartofii taiati cubulete si o lingura sau doua de orez.

Cand e gata, se ia de pe foc, se drege cu putina smantana si se adauga frunze de leustean sau marar.

Share Button

Ti-a placut acest articol? Da-i un vot si posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *