Vedete insarcinate, care vor deveni mamici in 2016 - Woman2woman.ro

Vedete insarcinate, care vor deveni mamici in 2016

By on January 21, 2016
Share Button

Patru dintre vedetele din Romania sunt insarcinate si urmeaza sa nasca in 2016. Daca trei dintre ele urmeaza sa devina mame pentru prima data – Valentina Pelinel, Sore Mihalache si Adela Popescu, cea de a patra, Alina Sorescu, este insarcinata cu cel de al doilea copil. 

Vedete insarcinate, care vor deveni mamici in 2016

Valentina Pelinel a anuntat  pe facebook faptul ca e insarcinata

Modelul international si-a anuntat sarcina pe facebook, in data de 4 ianuarie, dupa ce luni la rand in presa au aparut zvonuri ca vedeta ar fi insarcinata.

“Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea.”

valentina pelinel insarcinata

Foto: facebook.com / Valentina Pelinel insarcinata

Sore Mihalache – insarcinata cu primul copil

O alta vedeta care a anuntat pe facebook faptul ca este insarcinata este Sore Mihalache. Aflata la prima sarcina, fosta componenta a trupei LaLa Band va deveni mamica unei fetite in acest an.

“Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie… voi fi mamica!”

sore insarcinata

Foto: facebook.com / Sore insarcinata

Alina Sorescu, insarcinata cu al doilea copil

Cantareata este insarcinata cu al doilea copil, care urmeaza sa se nasca in acest an. Cuplul Alina Sorescu si Alexandru Ciucu mai are o fetita, Elena Carolina, nascuta la inceputul anului 2014.

alina sorescu insarcinata

Foto: facebook.com / Alina Sorescu insarcinata

Adela Popescu, primul copil

Cu titlul “Vom fi parinti”, Adela Popescu a postat pe blogul propriu anuntul despre sarcina: “Vom fi parinti, dragii nostri, si ne-am dorit sa impartasim cu voi vestea aceasta in perioada Craciunului… ultimul „in doi”.

adela popescu insarcinata

Foto: adelapopescu.ro / Adela Popescu insarcinata

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *