Va pregatiti pentru vacanta de iarna? Iata 6 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagajul iubitului tau – Woman2woman.ro

Va pregatiti pentru vacanta de iarna? Iata 6 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagajul iubitului tau

By on December 19, 2018
Share Button

Se apropie vacanta de iarna si in sfarsit aveti timp numai pentru voi doi? Atunci este cazul sa mergeti intr-o scurta plimbare pana la munte, de exemplu, pentru a va bucura de peisaj, dar si pentru a petrece cat mai mult timp impreuna. Desigur, poti sa ii faci o surprinza iubitului tau si sa ii faci cadou un sejur romantic intr-un loc cu totul special.

Va pregatiti pentru vacanta de iarna? Iata 6 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagajul iubitului tau
Va pregatiti pentru vacanta de iarna? Iata 6 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagajul iubitului tau

Te ocupi de organizarea bagajelor si vrei sa ii dai si partenerului tau o mana de ajutor pentru a fi sigura ca nimic important nu lipseste si ca nimic nu va tulbura linistea in vacanta? Iata care sunt lucrurile ce nu trebuie sa ii lipseasca din bagaj:

  1. Aparatul de tuns

Pentru ca veti fi plecati de acasa o anumita perioada de timp, este necesar ca iubitul tau sa isi ia cu el in bagaj si aparatul de tuns. De exemplu, pe Elefant.ro poti sa ii gasesti chiar tu un aparat de tuns performant care sa il ajute sa se tunda bine in orice conditii.

  1. Periuta de dinti electrica

Atunci cand suntem in vacanta parca nu avem timp sa facem lucrurile cu care eram obisnuiti acasa. De aceea nu i-ar prinde rau iubitului tau o periuta de dinti electrica. Poate fi tot ce are nevoie pentru un periaj confortabil si care sa nu ii ia prea mult timp.

  1. Aparatul de ras

La fel ca si aparatul de tuns, aparatul de ras este un obiect de ingrijire personala foarte important pentru orice barbat. Chiar aici poti gasi aparate de ras care ii pot face barbieritul mult mai placut si se poate barbieri in felul in care se barbiereste si acasa.

  1. Accesoriile pentru telefonul mobil

Anumite accesorii ale telefonului mobil nu pot sa lipseasca mai ales cand mergeti intr-o vacanta. Aminteste-i iubitului tau sa isi ia cu el tot ce are nevoie, de exemplu casca bluetooth, incarcatorul de masina etc.

  1. Produsele de ingrijire personala

La fel ca si in cazul tau, nu uita ca si partenerul tau are nevoie de parfum sau de gel de dus. Este posibil ca el sa uite acest aspect, insa tu poti sa ai grija ca aceste produse de ingrijire personala pe care le foloseste zilnic sa le aiba cu el si in vacanta. Cu siguranta iti va multumi pentru acest gest.

  1. Castile audio

Daca ii place sa asculte muzica si acest lucru il relaxeaza, nu uita sa ii pui si castile in bagaj. Este posibil ca pe drum sa se plictiseasca, mai ales daca mergeti, de exemplu, cu trenul. In plus, ce surpriza ar fi mai placuta pentru el decat daca ar vedea ca te-ai gandit la el.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *