Un fashion editor celebru si-a dorit sa devina… medic psihiatru. Afla mai multe in articolul de mai jos – Woman2woman.ro

Un fashion editor celebru si-a dorit sa devina… medic psihiatru. Afla mai multe in articolul de mai jos

By on February 27, 2018
Share Button

Maurice Munteanu, unul dintre cei mai apreciati stilisti din tara noastra, fashion editor al revistei Elle de 15 ani si totodata jurat in emisiunea “Bravo ai stil! All stars” este un tip charismatic, care traieste moda la cel mai intens nivel. Nu-i place sa vorbeasca prea mult despre viata personala, dar spune ca in copilarie visa sa devina medic psihiatru.

Chiar daca nu a ajuns psihiatru, ci se dedica in totalitate modei, Maurice Munteanu are reteta potrivita pentru sensibilitatile sale. Anxios din fire, Maurice evita sa se uite la jurnalele de stiri care-i creeaza un disconfort psihic intens. De asemenea, potrivit unui interviu oferit site-ului woman2woman.ro, se deconecteaza de la rutina zilnica citind si practicand umorul de calitate.

Iubeste ceea ce face si se declara multumit de realizarile sale de pana acum. Adora munca de editor, dar si pe cea de jurat in emisiunea de stil de la Kanal D, asa se explica si faptul ca stilul vestimentar si moda sunt principalele sale puncte de interes.

O zi obisnuita din viata celebrului stilist decurge cat se poate de normal. Dimineata, dupa ce se trezeste, merge direct la filmarile show-ului de stil de la Kanald D, imediat dupa merge la birou pentru a rezolva problemele de acolo iar apoi face diverse shooting-uri pentru publicatia pe care o adora, pana seara. Ziua si-o incheie la fel de frumos cum o incepe, cu o cina in oras alaturi de prieteni sau persoane dragi.

Seriozitatea, munca si perseverenta, dar si talentul l-au transformat intr-un stilist si un critic de moda cunoscut si totodata intr-un exemplu pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Maurice Munteanu considera ca moda nu se refera doar la haine, ele sunt doar apanajul celor lipsiti de creativitate si inspiratie. Totusi, daca talentul nu exista, in meseria pe care Maurice o practica cu succes, el trebuie cultivat.

Un fashion editor de succes nu trebuie sa stie doar sa etaleze un tricou si o fusta,  trebuie sa faca abstractie de la propriile convingeri sau preferinte. Simtul estetic dezvoltat si lipsa de orgolii stau la baza succesului in meseria de fashion editor. Insa, chiar daca in prezent orice persoana se declara cunoscatoare in ale modei, avand in vedere multitudinea de “designeri” dispusi sa vand moda, Maurice e de parere ca succesul il dobandesti  doar prin multa munca, in timp.

Interviul integral il puteti citi aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *