Ultimele tendinţe în materie de încălţăminte de damă - Woman2woman.ro


Ultimele tendinţe în materie de încălţăminte de damă

By on februarie 6, 2024

mancare de post

Share Button

Dacă este bine aleasă şi potrivită întregului look, încălţămintea de damă poate deveni punctul central al ţinutei. Sezonul rece ne poate pune în faţa unor adevărate provocări atunci când ne alegem încălţămintea, noi dorind întotdeauna să îmbinăm design-ul modern şi confortul. Din acest motiv, vom acorda o foarte mare atenţie alegerii încălţămintei în sezonul rece, astfel încât să ne simţim bine şi în confort, dar să şi arătăm la fel de bine.

Sursa foto: Envato Elements

Sezonul rece, în paşi confortabili şi eleganţi 

Chiar dacă afară temperaturile sunt scăzute şi umiditatea este crescută, noi putem alege să ne concepem ţinute pline de feminitate şi stil, o pereche de botine elegante dama, ajutându-ne întotdeauna să ne evidenţiem stilul şi personalitatea vestimentară. Varietatea de modele pe care piaţa de specialitate ne-o pune la dispoziţie, ne va permite să facem cele mai inspirate alegeri, indiferent de dress-code-urile pe care ar trebui să le respectăm sau de cadrele şi evenimentele la care luăm parte.

Putem alege o pereche de botine cu toc mediu, atunci când dorim să ne completăm o ţinută elegantă, formată dintr-o rochie midi din stofă şi o pelerină din blăniţă. Vom adăuga o geantă de mână în tonalităţile botinelor, fără a uita de un şal călduros şi de mănuşile din piele. Dacă mergem la birou, atunci botinele fără toc, cu un calapod comod şi talpă antiderapantă, vor cadra foarte bine cu un costum format din pantaloni şi sacou, precum şi cu un paltonaş călduros din stofă. Ne vom completa look-ul office cu o geantă tip servietă, cu mănuşile din piele şi cu un fular călduros.

Vrem să petrecem o seară în oraş sau să participăm la un eveniment de sezon, atunci ne vom crea un look urban-casual foarte degajat, format dintr-o pereche pantaloni groşi, o maletă călduroasă  şi o jachetă groasă, completându-l cu o pereche de botine tip Chelsea. La fel de bine, putem alege să purtăm o fustă lungă şi groasă, un pulover şi un cojocel scurt, cărora le vom adăuga o pereche de ghete comode, fără toc.

Bocancii de damă, elementul chic al sezonului rece

Combinaţia îndrăzneaţă dintre o pereche de bocanci dama şi o fustă scurtă, va conferi look-ului nostru un aer tineresc şi plăcut, noi simţindu-ne confortabil şi în tendinţe. Ne vom asorta fusta cu un pulover over-size, şi ne vom asigura că nu ne va fi rece, purtând pe deasupra un palton gros din stofă. Tot bocancii sunt cei care ne vor ajuta să ne concepem un look effortless, purtându-i cu o rochie midi imprimată şi cu un cojoc scurt.

Dacă ne place abordarea sport pentru look-ul nostru urban, atunci vom alege să ne  purtăm bocancii preferaţi, cu o pereche de pantaloni kargo, o bluză cu mânecă lungă şi o geacă din fâş, completând totul cu o şapcă şi o pereche de mănuşi călduroase. Bocancii de damă devin astfel un punct central al ţinutelor noastre de iarnă, modelele actuale oferindu-ne o varietate foarte amplă de abordări stilistice.

Fie că preferăm forma clasică, culorile neutre, imprimeurile, sistemele de închidere elaborate sau talpa înaltă, noile tendinţe în materie de încălţăminte ne vor permite să facem unele dintre cele mai îndrăzneţe alegeri, incluzând bocănceii de damă în orice tip de ţinută, de la cele casual, până la cele sport, office sau effortless.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *