Top 7 aplicatii mobile pentru femei. Cate dintre ele sunt pe telefonul tau? - Woman2woman.ro

Top 7 aplicatii mobile pentru femei. Cate dintre ele sunt pe telefonul tau?

By on January 21, 2019
Share Button

Rutina zilnica a unei femei poate reprezenta cu adevarat o provocare. Studiile demonstreaza chiar faptul ca femeile sunt mult mai active decat barbatii, intr-o zi obisnuita. Un studiu Realizat de BBC, publicat in BMC Psychology, reda faptul ca in intervalul unei zile de activitate, femeile reusesc sa realizeze cu 8% mai multe task-uri decat barbatii. In plus, femeile sunt mult mai potrivite pentru multitasking. Iar sub presiunea timpului, acestea se descurca mult mai bine si la luarea deciziilor, conform aceluiasi studiu.

Descopera 7 aplicatii mobile de top pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in telefonul ei
Descopera 7 aplicatii mobile de top pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in telefonul ei

Fie ca discutam despre femei de afaceri ce conduc companii, femei angajate sau femei casnice, programul zilnic al acestora este mereu extrem de incarcat. Acesta porneste de foarte multe ori de la banalele ritualuri de dimineata: pregatirea cafelei, scurta sedinta de infrumusetare din fata oglinzii.  Ajunge mai apoi la task-urile zilnice de la munca, la sedintele cu angajatii sau la intalnirile cu clientii si colaboratorii. Apoi mai aducem in discutie pregatirea copiilor pentru scoala si activitati extracuriculare. Ei bine, toate aceste activitati necesita organizare.

Pentru o mai buna gestionare a programului zilnic, orice femeie ar trebui sa ia in calcul avantajele tehnologiei. Exista o multime de programe ce pot ajuta la scindarea si organizarea programului zilnic.

Aici intervine magia aplicatiilor mobile. Acestea se pot ocupa de programul tau, asigurandu-ti zilnic prezenta unui “asistent personal”, care se poate dovedi foarte util in unele momente.

Descopera 7 aplicatii mobile de top pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in telefonul ei

Mediately – registru medical de simptome, indicatii, tratamente

Aplicatia Mediately este lider in solutii e-health pentru mobil. Este un instrument indispensabil pentru specialistii in domeniul sanatatii, dar si pentru oamenii care doresc sa-si monitorizeze sanatatea zilnic. Aplicatia ofera acces la informatii despre peste 7500 de medicamente disponibile in Romania.

De asemenea, iti ofera un calculator de dozare, iti arata contraindicatiile, efectele secundare ale fiecarui tratament si iti ofera un modul avansat de calculare a diversilor indecsi care determina probabilitatea aparitiei unei boli. Mediately este un jurnal acreditat de catre Agentia Europeana pentru Medicamente, asa incat toate informatiile sunt filtrate prin intermediul specialistilor. In plus, lista medicamentelor contine preturi actualizate constant si informatii reinnoite zilnic.

Bumble – aplicatia de dating favorita din SUA

Aplicatiile de dating sunt foarte des intalnite, mai ales in cazul femeilor singure. Bumble este aplicatia favorita a femeilor din SUA. Asta deoarece este construita in asa fel incat femeile au control asupra oamenilor cu care interactioneaza. Odata ce Bumble identifica potrivirea intre doi useri, femeia este cea care poate trimite primul mesaj, barbatul neavand aceasta optiune.

Dupa ce barbatul primeste mesajul, acesta este deblocat si poate interactiona. Femeile detin astfel controlul asupra userilor cu care interactioneaza. In plus, designul grafic al aplicatiei este unul reprezentativ, gandit pentru a usura experienta de navigare a femeilor.

Exista si alte aplicatii de dating celebre. Iata aici un top aplicatii pentru telefon in aceasta directie!

Clue – aplicatia pentru urmarirea perioadei menstruale

Aplicatiile pentru urmarirea ciclului menstrual sunt foarte cautate in randul femeilor. Este foarte important ca acestea sa-si pastreze un istoric in acest sens. Asta pentru a putea preveni din timp problemele si pentru a-si putea da seama daca exista o neregula cu organismul lor.

Clue este o varianta extrem de placuta in acest sens. Aplicatia iti calculeaza perioada fertila, te anunta cand ti-a intarziat menstruatia, de asemenea, are anumite indicatii pentru tine cu privire la eliminarea durerilor in cazul menstruatiei.

Clever Taxi – cea mai utilizata aplicatie de chemare a taxi-ului

Clever Taxi are deja peste 1 milion de utilizatori si peste 20.000 de taxiuri inregistrate in Romania. In peste 20 de orase te poti bucura de aceasta aplicatie si de usurinta prin care ea iti asigura transportul atunci cand ai nevoie.

Mai ales in cazul femeilor de business, care au mereu un program incarcat si nu reusesc sa-si creeze ferestre de timp pentru intalniri, o asemena aplicatie este foarte utila. Ea iti gaseste un taxi intr-un timp mediu de mai putin de 15 secunde. Iar de cele mai multe ori Clever Taxi iti calculeaza automat distanta intre tine si prima masina de taxi, aceasta ajungand la tine in mai putin de 3 minute.

Chirpey – comunitatea selecta a femeilor ce calatoresc singure

Chirpey este una dintre cele mai apreciate aplicatii pentru femei. Are un proces de verificare foarte strict a utilizatorilor. Prin intermediul acestei aplicatii poti da si poti primi sfaturi, recenzii despre hoteluri, despre atractii turistice si despre anumite evenimente.

Te poti inscrie la evenimente si, cu ajutorul femeilor deja membre in comunitate, poti afla si surse pentru bilete de avion mai ieftine, pentru atunci cand calatoresti.

Evernote – aplicatia pentru organizarea timpului

Evernote este cu siguranta cel mai eficient asistent personal. Iti organizeaza task-urile pe notite, facand distinctia intre listele de la munca si cele de acasa.

In plus, pe Evernote poti pastra notite vizuale. Poti atasa poze, link-uri si poti salva informatii utile de pe internet. Evernote este una dintre cele mai utile aplicatii de optimizare a programului si time management.

Mint – aplicatie de gestionare a finantelor

Ce n-ai da sa ai facturile, rata de la credit, conturile si cheltuielile zilnice intr-o singura interfata? Ei bine, asta face Mint pentru tine. Iti pune in ordine toate veniturile si cheltuielile, asa incat tu sa le optimizezi si sa le gestionezi cum trebuie.

Mint iti organizeaza cheltuielile si iti updateaza mereu soldul, pentru a te asigura ca nu ramai fara bani pe card sau pentru a nu uita sa-ti treci cheltuielile realizate intr-o zi.

Toate aceste aplicatii sunt de un real folos atunci cand ziua ta se imparte intre viata personala si job sau chiar intre timpul liber si afacerea ta. Orice femeie ar trebui sa aiba aceste aplicatii instalate in telefon, mai ales pentru ca ele sunt disponibile pentru orice tip de dispozitiv IOS si Android.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *