Top 5 idei pentru amenajarea dormitorului. Trenduri pentru 2020 - Woman2woman.ro


Top 5 idei pentru amenajarea dormitorului. Trenduri pentru 2020

By on March 13, 2020

mancare de post

Share Button

Amenajarea locuintei intr-un mod cat mai corect si placut a devenit o preocupare tot mai des intalnita. Fie ca este vorba despre amenajarea casei existente sau a uneia noi, poti sa te inspiri pentru alegerea mobilierului si a finisajelor din trendurile momentului.

Top 5 idei pentru amenajarea dormitorului. Trenduri pentru 2020

Top 5 idei pentru amenajarea dormitorului. Trenduri pentru 2020

De exemplu, dormitorul este o camera destul de imporanta pentru o locuinta, fiind locul unde trebuie sa te simti relaxata si sa ai parte de odihna necesara. Iata cateva sfaturi utile si in trend pentru anul 2020 in ceea ce priveste amenajarea acestei incaperi:

  1. Sisteme de depozitare cu economisirea spatiului

In acest an, in trend se afla economisirea cat mai multa a spatiului, prin amplasarea de mobilier care sa ofere cat mai mult spatiu liber. Astfel este recomandat sa alegi sisteme de depozitare pe comanda pe care sa le amplasezi pe unul dintre peretii din interiorul camerei. Nu folosi spatiul dinspre geam pentru a pune dulapuri voluminoase. Pe langa faptul ca luminozitatea camerei este afectata, dormitorul va capata un aspect dezordonat si inghesuit.

  1. Masuta de machiaj si bijuterii

Pentru o camera de femei este esentiala alegerea unei masute pentru machiaj si pentru depozitatea bijuteriilor precum cercei, bratari sau ceasuri de mana. Importanta acesteia este data de faptul ca aceste produse si accesorii este recomandat sa se afle intr-un singur loc special dedicat in camera ta. 

Nu lasa in acelasi loc produsele de machiaj cu hainele si nici cu accesoriile. Pastreaza o temperatura optima pentru produsele de machiaj pentru ca valabilitatea lor sa fie cat mai mare. In cazul accesoriilor, acestea se pot rupe daca nu sunt depozitate corespunzator.

  1. Draperii si perdele in ton cu nuantele mobilierului

Draperiile si perdelele trebuie sa fie ultimele obiecte de decoratiune pe care trebuie sa le alegi pentru dormitor. Atat materialul cat si culorile, se aleg ultimele, dupa ce alegi deja finisajele si mobilierul. Este important ca acestea sa fie alese in acelasi ton cu nuantele mobilierului pentru a crea un aspect placut. Astfel te vei putea simti bine in camera ta atunci cand toate obiectele de decoratiune sunt aranjate si alese cu grija.

  1. Covoare si obiecte de iluminat

Un alt aspect important intr-un dormitor tine de alegerea accesoriilor, precum a obiectelor de iluminat, dar si a covoarelor. Alege un covor care sa nu ocupe foarte mult spatiu in camera si obiecte de iluminat situate doar in locul unde sunt necesare, de exemplu langa pat daca obisnuiesti sa citesti seara. Poti gasi mai multe astfel de produse chiar aici.

  1. Importanta alegerii culorilor camerei

Culorile pe care le alegi pentru dormitorul tau sunt foarte importante. Chiar daca iti plac culorile aprinse, recomandat este sa le pastrezi pentru living sau pentru bucatarie. In trend pentru culorile unui dormitor se afla culorile calde, cat mai simple, dar si alb sau gri.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *