Top 3 emisiuni TV pentru fashioniste - Woman2woman.ro


horoscop 5 ani

Top 3 emisiuni TV pentru fashioniste

By on December 28, 2013

mancare de post

Share Button

Tendintele in moda pot fi remarcate nu doar urmarind prezentarile de pe podiumurile internationale, ci si urmarind… emisiuni TV de profil. Tocmai de aceea, am realizat un top al celor mai bune emisiuni TV dedicate fashionistelor. Daca iti place sa fii in pas cu moda si sa primesti sfatul specialistilor, iata ce emisiuni TV poti urmari, pentru a-ti desavarsi stilul si pentru a fi mereu la curent cu ce se poarta.

Autor: Mihaela Dinu

Iata care este top 3 emisiuni TV pentru fashioniste

1. Regina cumparaturilor

Andreea Raicu ofera, de luni pana vineri, sfaturi cu privire la alegerea tinutelor si accesorizare, la Prima TV, in cadrul emisiunii concurs Regina cumparaturilor.

Andreea-Raicu-Regina-cumparaturilor-Top 3 emisiuni TV pentru fashioniste

 

Foto: Port.ro

In fiecare saptamana, cinci tinere incearca sa aleaga cea mai potrivita tinuta pe o tema data, cu un buget si timp limitate. Participantele trebuie sa faca cele mai bune alegeri si, desigur, sa nu uite de accesorii si machiaj, atunci cand e necesar.

Urmarind emisiunea TV Regina cumparaturilor, vei avea ocazia sa afli concret care este cea mai potrivita tinuta pentru un eveniment anume, cum se accesorizeaza in mod corect, ce culori sau croieli se potrivesc in functie de varsta si care sunt tendintele in moda.

Regina cumparaturilor reprezinta un adevarat curs de stil, pe care il poti urma pas cu pas, urmarind alegerile participantelor si recomandarile Andreei.

Program: L-V, ora 16, Prima TV

2. Shopping-ul: Pasiunea mea

Emisiunea Shopping-ul: Pasiunea mea are un format apropiat cu cel al emisiunii TV de pe prima pozitie. O emisiune longeviva, in care participantii sunt tot in numar de cinci, insa, de data aceasta, unul dintre participanti este de sex masculin. Astfel, vei avea ocazia sa vezi ce alegeri vestimentare ar putea face un barbat si ce ar trebui sa poarte reprezentantii sexului opus.

Poti urmari emisiunea la Euforia TV, de la ora 13.

3. Campionatul cumparaturilor

Campionatul cumparaturilor este o emisiune concurs, moderata de Holly Valance, fost model, actrita si cantareata, si Brix Smith-Start, experta in moda.

tlc-campionatul-cumparaturilor-Top 3 emisiuni TV pentru fashioniste

Foto: tlcchannel.ro

Fashionistele din Anglia care participa in concurs au ocazia sa faca shopping chiar in magazinul lor preferat. Participantii trebuie sa se imbrace astfel incat sa impresioneze juriul si sa ii intreaca pe ceilalti concurenti. Castigatorul isi adjudeca titlul suprem si castiga chiar garderoba aleasa.

Emisiunea TV poate fi urmarita la TLC Channel in fiecare marti, de la ora 22.

Share Button

One Comment

  1. Alina

    December 29, 2013 at 12:01 pm

    Regina cumparaturilor e emisiunea mea preferata. Am invatat multe urmarind-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *