Ținuta perfectă are nevoie de accesorii perfecte. Află cum să asortezi gențile și alte accesorii cu ținuta ta - Woman2woman.ro


Ținuta perfectă are nevoie de accesorii perfecte. Află cum să asortezi gențile și alte accesorii cu ținuta ta

By on July 26, 2022

mancare de post

Share Button

Pentru majoritatea dintre noi, gențile reprezintă mai mult decât un simplu accesoriu. Reușesc să adauge un stil inedit ținutelor și ne salvează aspectul atunci când suntem în pană de idei. O geantă potrivită poate scoate în evidență o ținută. Nu subestima deloc puterea unei genți în definitivarea ținutei. Alături de câteva accesorii cheie, poate transforma aspectul în doar câteva secunde.

Cum să înglobezi geanta în ținute pentru a le oferi un aspect modern?

Dacă până nu demult geanta reprezinta doar un accesoriu achiziționat pentru funcționalitatea ei, în prezent este un element definitor pentru o ținută. Formele geometrice diferite, culorile șic și texturile vintage, reinventate, se regăsesc în stilurile celor mai recente genți pentru femei. 

Gențile curbate sau în formă de semilună, emblematice pentru anii ’90, se află în prezent în tendințele acestui sezon. pe radarele noastre. Piesele au primit o actualizare complet diferită, cu o formă mai structurată. 

Tendința genților shopper este în creștere și atrag atenția prin stilurile remarcabile create. Pot fi integrate atât în ținutele casual, alături de o pereche de jeanși și o cămașă lejeră, cât și în cele sport-casual, cu pantaloni de trening, spre exemplu.  

Alege genți în nuanțe contrastante pentru a adăuga un element distractiv ținutelor tale. Dacă porți o rochie multicoloră, alege o geantă monocromă. Pentru ținutele monocrome în schimb, poți experimenta cu un model de geantă damă imprimată. Îți va scoate în evidență latura elegantă, stilată. Atunci când ai îndoieli și nu ști ce culoare să alegi, mergi pe tonurile neutre. O geantă neagră te va scote întotdeauna din încurcătură. 

Totuși, atunci când preferi să combini piese vestimentare și poșete în aceleași culori, optează pentru nuanțe diferite. Pentru rochie sau costum alege o nuanță mai închisă, iar pentru geantă și pantofi, selectează o nuanță deschisă. Sau invers. Va funcționa oricum, important este să menții echilibrul culorilor. 

Este important să ai în garderobă o geantă potrivită pentru diferite ocazii. Fiindcă fiecare model de geantă damă este potrivit pentru un anumit stil de îmbrăcăminte și eveniment social, asigură-te că dispui de modele diferite și culori variate. Selectează mai multe stiluri de genți din colecția dedicată pe https://www.epantofi.ro/posete.html pentru a completa perfect ținutele. 

De la poșete de zi, genți de mână, shopper, genți crossbody, până la poșete elegante și cluctch-uri, vei descoperi accesorii unice, pentru fiecare eveniment la care vei participa. 

În ceea ce privește stilul, totul se rezumă la echilibru. Asortează-ți geanta cu pantofii, bijuteriile și ceasurile, în timp ce poșetele le asortezi cu piesele vestimentare.

 

Stăpânește arta etalării bijuteriilor 

Deși tendința este de a asorta ținuta cu bijuterii minimaliste sau maximaliste, în prezent tendințele abordează o notă flexibilă a celor două stiluri. Outfiturile moderne și îndrăznețe abordează etalarea bijuteriilor subțiri și mici, cu piese mai grosolane. Poți opta pentru cercei asimetrici, care vor crea un aspect diferit, evidențiindu-te în mulțime. 

Ceasurile business casual îți vor conferi un aspect elegant și profesionist. Sunt perfecte pentru serviciu, însă îți pot ridica aspectul șic, sportiv sau urban chiar și atunci când le porți în ținutele de zi cu zi.

Simte-te liberă, alege ceasurile preferate pe https://www.epantofi.ro/accesorii/ceasuri/dama.html și combină-le cu succes cu o brățară simplă, minimalistă sau una maximalistă. Echilibrează încheietura mâinii cu un ceas mare și o brățară subțire sau invers. 

 

Ridică-ți ținuta instantaneu cu o pereche de ochelari de soare

Deși în esență reprezintă doar un mic accesoriu, ochelarii de soare pot avea un impact mare asupra aspectului tău. Ochelarii de soare cu cadru rotund îți conferă un aspect retro, ușor nostalgic. Ramele tip fluture sau ochi de pisică sunt preferații tuturor femeilor, ajutând la însuflețirea ținutelor. 

Cei cu rame dreptungiulare reprezintă echilibrul perfecte între stilul subtil al anilor ’90, în timp ce cadrele pătrate fac o declarație de stil modernă. 

Ramele emblematice ale ochelarilor de soare de tip aviator rămân în tendințe, iar iterațiile sezonului reinventate, își găsesc locul în ținutele sporty chic. 

Accesoriile reușesc să îți transforme complet ținutele, așa că trebuie să fii atentă când le alegi. Odată depistat stilul tău personal, vei alege accesoriile care se potrivesc cel mai bine cu simțul tău de modă. 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *