Taburete - piese de mobilier versatile si utile in orice casa - Woman2woman.ro


Taburete – piese de mobilier versatile si utile in orice casa

By on October 8, 2021

mancare de post

Share Button

Taburetul este un scaun cu o perna mare si solida care poate avea mai multe functionalitati. Se poate gasi in varianta de suport pentru picioare, de taburet cu spatiu de depozitare sau de otoman. Toate sunt variante de scaune fara spatar, versatile si functionale, care pot completa cu stil si rafinament orice camera.

Si, pentru ca exista o gama cat se poate de diferentiata de taburete, designerii le folosesc tot mai des pentru a decora interioarele caselor. Acestea se dovedesc o solutie moderna, subtila si inteligenta de a crea armonie in camera si, totodata, sunt o piesa de mobilier foarte practica si utila.

Care este diferenta dintre un taburet standard si unul otoman?

Multi oameni sunt confuzi in ceea ce priveste functionalitatea unui taburet si, deseori, le compara cu taburetele stil otoman care poate avea aceleasi utilizari. Totusi, sunt piese de mobilier diferite prin forma, dimensiuni si modul in care se pot utiliza. De exemplu, unii designeri aleg sa foloseasca unul otoman in loc de masuta de cafea, iar un taburet standard nu ar functiona foarte bine in aceasta postura. Pe de alta parte, atat cele otomanii cat si cele standard se pot folosi pe post de suporturi de picioare.

Sunt piese de mobilier potrivite pentru orice design

Taburetele sunt elemente de design versatile si, totodata, foarte practice. Acestea se potrivesc in orice camera si se pot folosi cu succes ca piese de mobilier in sufragerii, dormitoare sau holuri. Intrucat sunt disponibile in diverse forme, culori si dimensiuni, taburetele pot completa orice design si stil, iesind in evidenta sau armonizand piesele de decor.

Sunt versatile si cresc gradul de confort

Taburetele sunt acele piese de mobilier pe care te poti baza pentru a completa cu stil designul unei camere. Se remarca prin faptul ca sunt solide si, totodata, moi si confortabile si le poti folosi pentru a sta pe acestea, ca suport pentru picioare, ca masa sau, daca au spatiu interior de depozitare, pentru a organiza lucrurile.

In functie de locul unde il pozitionezi, taburetul poate avea o alta destinatie.

Se pot asocia usor cu alte piese de mobilier

Un alt avantaj al unui taburet consta in faptul ca poate fi usor asociat cu o alta piesa de mobilier. Astfel, daca vrei sa il folosesti ca suport de picioare, il poti aseza in fata unui fotoliu sau a unei canapele, iar pentru a sta pe el se poate aseza sub o fereastra in living sau pe hol.

De asemenea, daca il vei pozitiona langa pat, poate servi sa suport pentru hainele de zi sau halatul de casa, sau il poti utiliza pentru a pune pe el cuvertura de pe pat.

Taburetele sunt acele piese de mobilier care par special concepute pentru a fi folosite ca accesorii in orice camera – sunt utile si se asorteaza atat de usor cu atatea piese de mobilier.

Le poti gasi in forme si dimensiuni diferite

Poate ca nu te-ai gandit inca, dar nu toate piesele de mobilier sunt menite sa se incadreze in orice design asa cum o fac taburetele, daca le-ai ales in dimensiunea si culoarea potrivita. Chiar daca este un produs mic si, aparent, nu atrage privirea, taburetul in culoarea sau dimensiunea nepotrivite va face nota discordanta si poate strica armonia intregii camere.

Din fericire, taburetele se gasesc in toate culorile, stilurile si dimensiunile posibile si poti alege exact ceea ce ai nevoie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *