Tablou Red Desire decorat cu licheni muticolori si muschi stabilizati - Woman2woman.ro


Tablou Red Desire decorat cu licheni muticolori si muschi stabilizati

By on martie 24, 2023

mancare de post

Share Button

Integrarea unuia sau mai multor tablouri cu licheni stabilizati va fi, cu siguranta, unul dintre punctele forte ale oricarui design interior. Solutie moderna si sanatoasa de amenajare interioara, tablourile si decoratiunile cu licheni ofera un aspect placut, personalizeaza spatiile si aduc un plus de naturalete care se remarca inclusiv prin beneficiile oferite.

Cei care aleg sa isi infrumuseteze incaperile prin integrarea unor decoratiuni cu licheni sau muschi conservati sunt apreciati ca fiind pro-mediu, ca de altfel, cu grija pentru sanatatea angajatilor si clientilor.

Asta, deoarece lichenii sunt plante 100% naturale (care cresc in tarile nordice), trecute printr-un proces de stabilizare ce implica extragerea sevei si inlocuirea acesteia cu un produs pe baza de apa, glicerina, saruri si colorant alimentar, de unde si denumirea de „licheni stabilizati”. In mediul lor natural, lichenii pot fi regasiti in nuante de maro sau de gri, insa dupa stabilizare, ei sunt disponibili in mai mult de 20 de culori.

Muschii bombati, culesi manual din mediul lor natural, sunt, de asemenea, trecuti printr-un proces de uscare, stabilizare si pigmentare, avand o textura compacta , uneori cu mici invariatiuni, si culoare intensa. Dimensiunile, culorile si texturile pot varia, avand in vedere faptul ca, totusi, sunt plante naturale.

Muschii fac echipa foarte buna cu lichenii si alte plante stabilizate, dovada stand si Tabloul Red Desire, decorat manual cu muschi bombati, licheni stabilizati, multicolori si ferigi. Antistatici, ignifugi si non-toxic, lichenii si muschii utilizati la crearea tabloului sunt ideali in cladirile oraselor cu trafic auto intens, precum si in locurile de munca de tip open-space, aducand culoare, vibratii bune si creativitate atat in mediile rezidentiale, cat si in cele corporative.

O creatie atat de complexa ca Tabloul Red Desire decorat cu licheni muticolori si muschi stabilizati, in nuante vibrante si design atragator, care cucereste pe loc orice privire si da un vibe pozitiv oricui spatiu, este foarte usor de intretinut. Tratarea lor face ca plantele utilizate la crearea unor astfel de tablouri cu licheni sa prezinta o natura antistatica. Totodata, prezenta unei decoratiuni cu licheni nu implica intretinere, tinand cont de faptul ca aceasta nu necesita hidratare sau toaletare. In acelasi timp, prezinta beneficii pentru orice mediu rezidential si corporativ, absorbind umiditatea din incapere, lasand, in schimb, un aer proaspat, curat.

Conceptul tablourilor cu licheni a luat avant in ultimii ani, fiind frecvent intalnit inclusiv la evenimente precum nunti, aniversari, botezuri si nu numai. Tablourile si decoratiunile cu licheni pot fi, de asemenea, un cadou special si o metoda practica, la momentul actual, de a aduce natura in mediu interior cu un minim de efort. Fata de plantele obisnuite, ele prezinta o rezistenta semnificativa, avand ca durata de viata 10-15 ani fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate, utilizate la crearea tabloului Red Desire, sunt premium calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp, conferind oricarei incaperi un efect estetic deosebit, unic, avand in vedere faptul ca decoratiunea este executata manual, creata din pasiunea pentru mediu si frumos.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *