Șuvițe mătăsoase? Nu sunt doar un vis! - Woman2woman.ro


Șuvițe mătăsoase? Nu sunt doar un vis!

By on May 23, 2022

mancare de post

Share Button

Produsele sunt 100% originale si nu pot fi gasite in nici un alt magazin real. Aceste produse mai pot fi gasite doar in saloanele de coafura insa nu intr-o varietate atat de mare.

Părul fin, catifelat și lucios este nu doar captivant de privit… ci și de atins. Indiferent de cât de lung sau scurt este, dacă este creț sau drept… părul tău neted și hidratat te va face să vrei să te joci cu firele toată ziua.

 

Din păcate, dacă depinzi adesea de placa de îndreptat părul, uscătorul de păr, peria electrica cu aer cald sau bagheta ondulatoare, trebuie să știi că prea multă căldură va face părul să arate uscat și fragil – chiar dacă aplicați tone de spray de protecție termică.

 

Mai mult decât atât – căldura excesivă nu este singurul vinovat care face ravagii în părul tău. Obiceiurile zilnice precum dormitul pe cearceafuri de bumbac și purtarea căciulilor în timpul iernii pot face mai mult rău părului decât bine. Indiferent de daunele pe care le suferă părul de-a lungul timpului, există produse și tehnici care pot fi folosite pentru a-l reface și revigora. Produsele profesionale, asociate cu o rutină consistentă de îngrijire a părului pot transforma șuvițele uscate și fragile într-un păr moale și mătăsos.

 

  • Nu clătiți excesiv și mai ales nu cu apă fierbinte

Un duș fierbinte este adesea binevenit, dar nu este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de menținerea părului mătăsos și neted. „Clătirea excesivă cu apă foarte fierbinte încurajează cuticula să devină încrețită, deoarece îndepărtează părul de uleiurile sale naturale care îl acoperă și hidratează. În schimb, treceți la o „clătire mai rece” pentru a netezi cuticulele părului în jos și pentru a menține părul hidratat.

 

  • Utilizați un prosop din microfibră pentru a vă usca părul

Probabil că ai obiceiul de a-ți freca părul cu un prosop de baie după un duș lung, dar ar trebui să încetezi să faci asta. Acțiunea de uscare cu prosopul de bumbac creează frecare și umflă cuticulele părului, ceea ce poate provoca noduri și rupere. În schimb, alegeți un prosop din microfibră pentru a stoarce umezeala în loc să încercați să-l frecați.

 

Acestea sunt mai moi și ajută șuvițele să rămână mai fine, reducând ușor încrețirea și deteriorarea. Șterge ușor apa de pe părul umed și evită frecarea energică a prosopului de păr.

 

  • Nu uitați să aplicați un balsam

Îngrijirea părului nu se termină cu produse de clătire, cum ar fi șamponul, balsamul sau măștile de tratament hrănitoare. Odată ce părul este curățat și uscat, este important să utilizați produse suplimentare pentru umiditate suplimentară. Pentru a îmbunătăți aspectul moale și mătăsos, folosiți un produs de styling ușor, cum ar fi un balsam fără clătire sau un ulei de calitate.

 

  • Masca de păr

La fel ca rutina ta de îngrijire a pielii, nici îngrijirea părului nu ar trebui să excludă o mască de calitate. Utilizați-o o dată pe săptămână (de două ori, dacă părul este grav deteriorat sau uscat) pentru a vă menține complet hrănit și catifelat. 

 

  • Spray-urile de protecție termică, mai mult decât necesarre

Da, poți să obții în continuare acea senzație super-moale, chiar dacă folosești unelte fierbinți în fiecare zi. Doar adăugați un strat sănătos de spray de protecție împotriva căldurii înainte de a-l atinge cu o baghetă de ondulare – acestea oferă o barieră între instrumentul fierbinte și părul tău. 

 

Investește în branduri de încredere

Astăzi, tot mai multe mărci din această industrie și-au îmbunătățit ingredientele produselor și au ales abordări funcționale axate pe beneficii. Astfel, noile colecții oferă soluții de îngrijire a părului în termeni de soluții specifice – în magazinul online Haircare.ro, de exemplu, ai 6000 de articole de specialitate, autentice, menite sa acopere orice nevoi.

 

Ai cele mai inovatoare tendinte din domeniu prin mărci de renume global ca Matrix, Kevin Murphy, Davines, Produse Olaplex, Alfaparf, Moroccanoil, Elchim, My.Organics și lista poate sa continue.

 

 

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *