Stai in casa de criza asta? Nu pierde vremea, specializeaza-te in marketing online - Woman2woman.ro


horoscop 5 ani

Stai in casa de criza asta? Nu pierde vremea, specializeaza-te in marketing online

By on March 26, 2020

mancare de post

Share Button

“Investitia in cunoastere este cea mai profitabila investitie” – Benjamin Franklin

In zilele noastre, informatia inseamna putere. Iar cunoasterea si stapanirea informatiilor reprezinta calea sigura spre succes. Atat ca om de afaceri, cat si ca angajat, experienta si calificarile sunt incredibil de valoroase.

Stai in casa de criza asta? Nu pierde vremea, specializeaza-te in marketing online

Stai in casa de criza asta? Nu pierde vremea, specializeaza-te in marketing online

Nivelul tau de educatie si ceea ce stii sa faci pot face diferenta intre a fi considerat un om indispensabil sau un simplu pion pe tabla de sah a societatii. Iar in vremuri de criza, precum cele prin care trecem la momentul actual, in cadrul unei companii, a fi un om indispensabil inseamna mai mult decat a supravietui.

Doar cei care au roluri cheie si care aduc valoare celor din jur vor reusi sa treaca cu brio peste aceste evenimente neplacuta si chiar sa fie prosperi in astfel de perioade critice.

Cum poti sa acumulezi mai multa informatie, mai multa experienta? Ei bine, una dintre cele mai simple metode este urmarea unui curs de specializare.

Desigur, asta te va ajuta atunci cand ai o pozitie cheie si stii sigur ca jobul tau iti ofera stabilitate. Insa, de cele mai multe ori, in perioade de criza, majoritatea joburilor demonstreaza ca acea stabilitate a unui salariat e doar un mit. Asa incat, specializarea continua pe acea pozitie nu te va ajuta foarte mult.

Iata ce iti propunem noi pentru a putea deveni un om indispensabil in orice companie

Daca jobul tau este pus in pericol de criza, poate ca ar fi cazul sa te reorientezi. Te poti reprofila in aceasta perioada si poti invata un nou domeniu. Un domeniu care este esential in piata: marketingul online.

Marketingul este unul dintre domeniile de capatai in afaceri, tehnicile de marketing fiind cele care genereaza vanzari unei afaceri. Iar marketingul online este cu atat mai important, incat in ultimii ani afacerile online au capatat amploare.

Spre exemplu, in urma cu doua decenii, cand internetul facea primii pasi timizi in Romania, numarul de magazine online nu depasea 800. Iar in 2007, in urma unui studiu, piata online a fost estimata in jurul cifrei de 109,5 milioane de euro.

La finalul lui 2019 existau deja peste 5000 de magazine, iar cel putin 5 din 10 romani comandasera ceva online de-a lungul anului. Aceasta este puterea mediului online pe piata de business din Romania.

Asadar, daca ai putea sa stapanesti tehnicile de marketing online si sa te poti adapta la ultimele trenduri din domeniu, cat de stabila crezi ca ar deveni pozitia ta intr-o companie?

Sau cat de usor crezi ca ti-ar fi sa iti promovezi chiar propria afacere in mediul online?

Noi consideram ca aceasta ar fi o sansa foarte buna pentru tine sa te specializezi intr-un domeniu vital oricarui business modern, care se adapteaza la piata dinamica si in continua crestere din mediul online.

Un curs de marketing online ar fi cea mai buna investitie pe care ai putea sa o faci in educatia ta la acest moment. In plus, avantajele sunt enorme, pentru ca poti urma cursul chiar online, intr-un mod interactiv, adresand intrebari trainerilor si obtinand raspunsuri la subiectele de interes pentru tine.

Specializeaza-te in marketing online rapid si simplu: iata de ce acum e momentul potrivit!

In ultimele zile, piata e in cadere libera. O multime de afaceri sunt in colaps. Imagineaza-ti pentru o secunda, cum ar fi sa poti realiza vanzari online in perioada de criza? Cum ar fi sa poti ajuta companiile sa faca o reconversie a strategiei de marketing si sa se axeze pe online cu vanzarile?

Iar tu sa fii cel care le ajuta sa vanda, incasand un comision pe baza de performanta. Iar acesta este doar un exemplu.

Un alt scenariu ar fi cel in care inveti cum sa iti dezvolti un blog, pe care sa il monetizezi mai apoi prin diverse strategii: afiliere, advertoriale. Poti accesa aici cursul despre blogging.

Sau te poti  specializa in marketing online, chiar pentru a-ti promova tie afacerea in aceste perioade grele. Poti scuti plata unui specialist si iti poti administra singur campaniile din online.

Daca tot stam in casa, fiind izolati, am putea profita de timpul liber si l-am putea investi in a face ceva util. Si clientii tai sunt cel mai probabil in casa. Asadar, cum ajungi la ei? Prin comenzi online, pe care ei le pot face pe site-ul tau, atunci cand iti vad reclamele de pe Google si din Social media. Reclame pe care poti invata sa le setezi si administrezi singur, urmand un curs de Facebook Ads sau un curs Google Ads.

Oportunitati sunt o multime, conteaza doar sa o alegi pe cea potrivita pentru tine si sa profiti de ea. Inscrie-te acum la unul din cursurile de marketing online si profita de timpul pe care il ai pentru a invata ceva nou.  

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *