Septilin de la Himalaya – scutul familiei tale! – Woman2woman.ro

Septilin de la Himalaya – scutul familiei tale!

By on November 18, 2014
Share Button

Scaderea temperaturilor din sezonul rece duce la o slabire sigura a organismului. Primul mecanism de aparare este imunitatea naturala, insa de cele mai multe ori are nevoie de un ajutor suplimentar pentru a face fata tuturor agresiunilor externe. Septilin este un supliment alimentar natural ce imbunatateste capacitatea organismului de aparare, fiind util atat in infectii respiratorii acute, cronice sau recurente, cat si in infectii ORL.

Autor: Andreea Istrate

Septilin de la Himalaya – scutul familiei tale!

BannerSeptilin800x600px

Produsul poate fi folosit singur sau in combinatie cu antibioticele si reduce riscul contactarii gripei si a altor viroze respiratorii atat la adulti, cat si la copii. Este recomandata administrarea preventiva sau de la primele simptome ale bolii.In cazul administrarii de lunga durata, Septilin are efect antialergic, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica sau astmul bronsic.

Septilin este un imunomodulator de nelipsit, fiind un aliat de nadejde ce determina cresterea imunitatii nespecifice, dar si reducerea fenomenelor alergice sau inflamatorii. Varianta de sirop pentru cei mici ajuta la formarea sistemului imunitar intr-un mod puternic si echilibrat,  copiilor ce intra in colectivitate pentru prima data le va fi de un mare ajutor. Durata curei este, in medie, de 3 luni de zile, fiind recomandate 2 cure pe an, dar daca este nevoie, cura se poate prelungi pana la 6 luni, respectiv tot sezonul rece.

Datorita proprietatilor antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare si imunostimulatoare, Septilin ajutasi la combaterea afectiunilor respiratorii, putand fi folosit chiar in fazele acute. Septilin atinge toate obiectivele unei terapii eficiente – il putem folosi ca tratament inca de la debutul bolii, singur sau alaturi de simptomatice si chiar de antibiotice, rezultand o recuperare mai rapida, iar efectuarea curei de 3-6 luni scade simtitor riscul aparitiei recidivelor. In cazul alergiilor, folosirea produsului Septilin in cure de minim 6 luni duce la scaderea frecventei si intensitatii episoadelor alergice.

Forma de sirop cu gust placut, faciliteaza administrarea produsului la copii incepand cu varsta de sugar (de la 6 luni), iar pentru copiii mari si adulti forma de tablete (100 tablete/flacon) asigura costuri accesibile pentru a putea efectua cura completa.

Ce contine Septilin ca plante de baza

  • Guggulul sau Balsamodendron mukul este un arbust a carui rasina creste numarul leucocitelor si capacitatea lor de fagocitozasi detine proprietati antiinflamatoare semnificative.
  • Tinospora cordifolia are rolul de a stimula capacitatea proliferativ-secretorie a limfocitelor B, ducand la cresterea productiei de imunoglobuline. Extractul apos de Tinospora cordifolia cunoscut si sub numele de “chinina indiana” este utilizat in starile febrile datorita proprietatilor antipiretice.
  • Emblica officinalis este un antioxidant puternic si are proprietati antivirale, antibacteriene si antifungice. Fructele de Emblica officinalis contin printre cele mai inalte concentratii de vitamina C dintre toate plantele si alimentele (100 g de pulpa de fruct proaspat contine 500 mg de vitamina C).

Cum se administreaza?

Forma de tablete se administreaza adultilor, cate 2 tablete de 2-3 ori/zisi copiilor cu varste intre 6-12 ani, cate 1 tableta de 2 ori /zi. Forma de sirop se administreaza sugarilor peste 6 luni – 2,5 ml de 2 ori/zi, copii intre 1-5 ani – 5 ml de 2 ori/zisi copii intre 6-12 ani – 10 ml de 2 ori/zi.

Protejeaza-ti familia impotriva afectiunilor din sezonul rece cu formula unica din plante pe care o contine Septilin sirop si tablete!

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *