Sano Vita, marca alimentatiei sanatoase - Woman2woman.ro


Sano Vita, marca alimentatiei sanatoase

By on June 23, 2015
Share Button

Logo Sano VitaSano Vita promoveaza un stil de viata sanatos si comercializeaza de 20 de ani produse vegetariene, destinate celor care aleg o alimentatie sanatoasa. De altfel, compania a fost printre primele firme importatoare de fulgi de cereale si a readus pe piata romaneasca produsele din soia, dupa perioada comunista.

Autor: Mihaela Dinu

Sano Vita, marca alimentatiei sanatoase

Cornel Soare, directorul general Sano Vita, si-a transpus stilul de viata si in plan profesional si astfel a luat nastere Sano Vita, din viziunea, dar si din necesitatea unui vegetarian convins. Directorul general Sano Vita a reusit sa cladeasca un brand puternic din simpla convingere pe care o are orice vegetarian care si-a asumat acest stil de viata. Iar, dupa mai multi ani in care si-a urmat principiile, alimentatia vegetariana l-a rasplatit atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Astfel, Cornel Soare considera ca este „o onoare, dar si o datorie, sa punem pe piata romaneasca produse care pot determina formarea unui stil de viata echilibrat, contribuind astfel la imbunatatirea starii de sanatate a semenilor nostri.”

Sano Vita poza

Acum, produsele Sano Vita pot fi gasite atat pe magazinul online al companiei, Sanovita.ro, cat si in majoritatea magazinelor alimentare din tara, de la hypermarketuri si pana la magazine naturiste.

Sub brandul Sano Vita se regasesc o serie de produse sanatoase, incepand de la o gama diversificata de musli cu fructe si fulgi de cereale integrale, pana la bauturi vegetale, seminte, leguminoase si multe alte produse naturale, care isi pastreaza substantele nutritive benefice organismului.

Pe langa comercializarea de produse sanatoase, Sano Vita pune la dispozitia tuturor celor interesati de un stil de viata sanatos o serie de retete realizate pe baza produselor vegetale existente sub marca Sano Vita. Inspira-te si tu! Gaseste reteta preferata aici

retete sano vita

Retete Sano Vita

Compania acorda o importanta deosebita calitatii produselor, lucreaza in parteneriat cu diferite firme din Cehia, Slovacia, Polonia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Germania, Australia, Filipine, Thailanda, Canada, China, Iran si Turcia si participa la expozitii zonale, nationale si internationale de profil.

Vrei un stil de viata sanatos? Incepe cu o alimentatie sanatoasa. Vezi toate produsele de pe site-ul SanoVita.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *