Salonul de infrumusetare Illieen’s lanseaza servicii de masaj – Woman2woman.ro

Salonul de infrumusetare Illieen’s lanseaza servicii de masaj

By on May 24, 2019
Share Button

Illieen’s este un salon de infrumusetare din Popesti Leordeni, Ilfov. Cu ocazia venirii primaverii, Illieen’s a pregatit clientilor fideli o noua gama de servicii. Aceste noi servicii au la baza terapia prin masaj. Printre noile servicii masajul de relaxare, masajul cu miere, masajul cu bambus, masajul anticelulitic si masajul de drenaj limfatic. Toti cei interesati de infrumusetare si relaxare sunt invitati in sediul salonului Illieen’s pe Soseau Oltenitei pentru a testa noile servicii.

Datorita numarului crescut de clienti care solicita o gama larga de tratamente corporale, echipa Illieen’s a gandit un set nou de servicii. Acest set include servicii de masaj pentru reducerea stresului si a anxietatii. Masajul este un serviciu apreciat si solicitat constant de clientii salonului Illieen’s. Sesiunile de masaj sunt recomandate pentru persoane de orice varsta si imbunatatesc calitatea somnului si flexibilitatea corpului. Pe langa functia clasica de relaxare si detensionare a musculaturii, masajele nou adaugate aduc hidratare si infrumusetare a aspectului pielii.

salon de infrumusetare
Salon de infrumusetare

Pentru adaugarea acestor tipuri de servicii, Illieen’s a angajat persoane cu experienta in technicile masajul si a amenajat un spatiu special pentru a desfasura aceste sesiuni de relaxare. Un salon de infrumusetare care isi respecta clientii ofera conditii de comfort si bunastare celor care ii trec pragul.

Masajul cu bambus si masajul cu miere sunt recomandarile echipei Illieen’s pentru persoanele care doresc sedinte de relaxare profunda. Acest tip de masaj poate reprezenta un cadou ideal pentru o persoana draga. Pentru a incuraja clientii si clientele sa testeze aceste noi servicii, echipa Illieen’s solicita feedback sincer la sfarsitul sedintelor de masaj.

Despre Illieen’s

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporale din Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare. Pe langa clasicele servicii de cosmetica (manichiura si pedichiura sau cosmetica faciala), Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale.

Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai. Clientii Illieen’s devin prieteni ai salonului, si impreuna, echipa si clientii, formeaza o prietenie frumoasa care are ca element comun dragostea fata de infrumusetare.

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *