Salata de primavara cu cascaval Delaco - Woman2woman.ro


Salata de primavara cu cascaval Delaco

By on mai 29, 2013

mancare de post

Share Button

salataSalatele de primavara sunt delicioase si pot fi chiar satioase daca alegi ingredientele potrivite. Acestea trebuie sa iti asigure vitaminele, dar si sa iti inlature foamea. Despre salata se vorbeste, in general, ca despre o completare la mese copioase si impresia pe care salatele o lasa este de senzatie de foame imediata. Sunt, insa, ingrediente pe care le poti folosi, pentru ca salata sa fie hranitoare si sa iti potoleasca foamea pentru mai mult timp.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente pentru salata de primavara:

– salata verde
– cascaval Sofia
– cascaval afumat Delaco
– rosii
– castraveti
– ciuperci
– ardei
– ceapa verde
– sare si piper

Mod de preparare:

Spala legumele si fierbe timp de 10-15 minute ciupercile. Taie felii salata, rosiile, castravetii, ceapa si ardeii. Apoi, taie cubulete ciupercutele fierte, cascavalul Sofia si Delaco afumat. Amesteca toate ingredientele si condimenteaza cu sare si piper.

Salata trebuie sa contina cate mai multe ingrediente diferite. Fiecare dintre acestea va aduce vitamine, calciu si proteine care vor da senzatia de satietate. Ingredientele principale, care vor da consistenta salatei, o reprezinta cascavalul Sofia, Delaco afumat si ciupercile. Proteinele acestora iti vor asigura o masa consistenta. In plus, proteinele iti vor pune corpul sa munceasca, pentru ca organismul va consuma 30% din energia luata din proteine pentru a le sintetiza.

salataPofta buna!

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *