Rumalaya forte si Rumalaya gel – mobilitate fara durere! – Woman2woman.ro

Rumalaya forte si Rumalaya gel – mobilitate fara durere!

By on November 20, 2014
Share Button

Rumalaya forte, prin cantitatea mare de Boswellia serrata – planta folosita in medicina indiana pentru efectul sau antiinflamator si analgezic, reprezinta o optiune sigura pentru tratamentul durerii articulare. Principiul activ al extrasului este acidul boswellic care, pe langa efectul antiinflamator, are si un efect de intarziere a degradarii cartilajului articular.

Autor: Andreea Istrate

Rumalaya forte si Rumalaya gel – mobilitate fara durere!

BannerRumalaya800x600px

Datoritǎ compoziţiei sale complexe, Rumalaya forte atenueaza durerea asociata afectiunilor reumatice, dar si a celor posttraumatice, amelioreaza rapid durerile si inflamatiile datorate entorselor si luxaţiilor, restabilind mobilitatea articulaţiilor. Rumalaya forte nu are reactii adverse in zona gastrointestinala (de genul arsuri sau iritatii gastrice, ulceratii, etc.) sau cardiace (de genul cresterii tensiunii arteriale), fiind un antiinflamator complet natural.

Rumalaya gel este un produs antiinflamator, analgezic si revulsiv natural. Contine un amestec real eficient de plante, printre care Boswellia serata cu efect antiinflamator si analgezic si Gaultheria fragrantissima cu un continut bogat de salicilat de metil din sursa naturala, cu efect dovedit revulsiv si antiinflamator. Celelalte plante (inclusiv Mentha arvensis, ce este sursa naturala de mentol) din compozitia gelului contribuie la cresterea efectului sau terapeutic.

Prin efectul antiinflamator si analgezic, Rumalaya gel amelioreaza rapid durerea care insoteste afectiunile articulare si musculare, reumatice si post traumatice. Reduce rigiditatea si imbunataţeste mobilitatea articulara. Evident, este extrem de utila asocierea pe termen lung a produsului Rumalaya gel cu Rumalaya forte!

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pe pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *