Remediu natural impotriva durerilor menstruale - Woman2woman.ro

Remediu natural impotriva durerilor menstruale

By on April 16, 2019
Share Button

Nu demult, femeile care se plangeau de dismenoree (durerea din timpul menstruatiei) erau trimise la psihiatru, fiind acuzate ca isi resping propria feminitate… Printre remediile ‚babesti’ de atunci se numarau: aburi pentru colul uterin, balsam stiptic pe baza de acid sulfuric, acupunctura, ba chiar marijuana sau opiu.

Astazi stim ca aceste crampe sunt cauzate de contractarea muschilor din uter atunci cand mucoasa uterina se desprinde de pe peretii acestuia. Pentru multe dintre femei efectele sunt dezastruoase: dureri in zona abdomenului inferior, dureri de spate, cefalee (dureri de cap), tulburari digestive, ameteli si chiar stare de lesin.

Circa 90% dintre femei sufera de aceste dureri… iar o femeie isi petrece 10 ani din viata in menstruatie. Singura parte buna este ca femeile au o speranta de viata mai mare decat barbatii datorita acestei regenerari a sangelui, care aduce beneficii sanatatii.

Insa ce putem face? Bem multa apa si stam departe de alcool si cofeina, fiindca acestea fac ca simptomele sa fie resimtite si mai puternic. Sau…apelam la plasturii impotriva durerilor menstruale care sunt activatori sanguini si furnizeaza caldura terapeutica, fiind recunoscut faptul ca, odata fixata o sursa de caldura la nivelul abdomenului inferior, muschii uterului se relaxeaza si durerile sunt ameliorate.

Plasturii BARZA reprezinta o alternativa non-invaziva la medicamentele antispastice si antiinflamatoare, neavand nicio contraindicatie. Se lipesc in interiorul lenjeriei intime si produc caldura terapeutica timp de 12 ore, ameliorand atat durerile menstruale, cat si cele lombare, regland functia ovariana.

Iar daca va intrebati care sunt ingredientele celor 3 plasturi din cutie, va spunem noi: fier sub forma de pudra, carbune activ, vermiculita, lemn sub forma de pulbere, sare si apa. 100% natural! In plus, starea de bine pe care o induc te ajuta sa iti petreci ziua asa cum iti doresti.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *