PURE Spa Party – o aniversare de neuitat pentru tine – Woman2woman.ro

PURE Spa Party – o aniversare de neuitat pentru tine

By on April 4, 2019
Share Button

Atunci cand se apropie ziua ta de nastere, mereu cauti o modalitate cat mai ingenioasa prin care sa iti surprinzi prietenele. In prezent, exista nenumarate oferte si solutii pentru a organiza o petrecere cu adevarat reusita. Și tine cont ca orice noua experienta poate fi placuta si antrenanta.

Un SPA Party reprezinta una dintre cel mai bune solutii in acest sens. Pe site-ul www.puresalon.ro gasești toate detaliile despre ce inseamna asta si de ce ar trebui luata in considerare aceasta varianta pentru a sarbatori momente deosebite alaturi de prietene.

PURE Salon SPA party

PURE Salon SPA party

Daca ideea unei petreceri clasice nu te incanta, atunci SPA Party este o alternativa excelenta pentru a petrece cu un grup restrans de prietene. Ce poate fi mai atragator decat un spatiu cochet, special pregatit pentru petrecerea ta, un loc in care puteti petrece un timp de calitate unic?

PURE Salon este locul in care doamnele se pot distra si pot petrece precum niste adevarate vedete, demne de covorul rosu.

Aici, sunt rasfatate asa cum merita si primesc de la ziua lor de nastere tot ce si-ar putea dori. Imagineaza-ti o zi in care tu si prietenele tale cele mai bune va veti simti ca niste printese!

Mediul magic si amabilitatea personalului vor face ca petrecerea ta sa fie una de neuitat atat pentru tine cat si pentru invitatele tale.

Fiecare pachet SPA vine cu oferte personalizate, ambient select, muzica si un cadou surpriza pentru sarbatorita. Pachetele contin tratamente corporale, tratamente faciale și masaj.

Daca doriti, puteti aduce tortul, iar de restul ne ocupam noi. Durata unei petreceri variaza intre 3 si 4 ore in functie de pachetul ales.

„Printre cele mai cerute pachete de relaxare, in perioada septembrie-decembrie, au fost cele care includ servicii de exfoliere corporala si masaj. Pretul pachetelor a variat intre 180 de lei si 245 de lei. Pe intreg anul trecut, rata de folosire a cardurilor cadou a fost de 85% in randul femeilor. Pentru anul 2019, asteptam o crestere si mai mare a vanzarii de carduri cadou, cu cel putin 50%“. Unele companii, multinationale, solicita si organizarea de „SPA Party“ pentru angajati.”, a declarat Corina Sterea, manager PURE Salon.

Centrul de top, specializat in remodelare corporala și reintinerire faciala cu tehnologii premium, PURE Salon, situat in Bd. Dacia nr 130, se adreseaza exclusiv femeilor care doresc sa-și acorde timp pentru ele, sa se relaxeze, iar la final sa se bucure de rezultatele vizibile obtinute.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *