Peelingul chimic, solutia toamnei pentru un ten perfect - Woman2woman.ro


Peelingul chimic, solutia toamnei pentru un ten perfect

By on November 19, 2018

mancare de post

Share Button

Aspectul tenului se deterioreaza constant dupa o anumita varsta, deoarece straturile celulare se multiplica mai lent. Asa apare aspectul tern, aspru, dar si punctele negre, petele pigmentare sau ridurile. Peelingul chimic este solutia oferita de experti pentru a contracara efectele trecerii timpului.

Multe femei au ideea preconceputa cum ca peelingul chimic este foarte dur pentru ten fiind responsabil de arderea pielii, care iti va lasa tenul rosu si iritat pentru mult timp. Adevarul este insa ca azi, datorita tratamentelor mult evaluate, aceste efecte sunt extrem de rare. Mai mult decat atat, expertii sustin ca, dimpotriva, acum este momentul propice pentru un peeling avand in vedere ca racirea vremii s-a produs deja.

Peelingul presupune exfolierea celulelor moarte in profunzime, avand la baza actiunea unor substante active, acizii. Aceasta practica poarta denumirea general acceptata de “peeling” care se traduce ca “indepartarea stratului superior” sau “rafinare”. Notiunea de peeling chimic se traduce printr-o exfoliere controlata la nivelul pielii. Prin descuamarea si ulterior regenerarea tegumentului din straturile profunde se obtine un aspect intinerit al pielii si se atenueaza imperfectiunile fetei.

Pure Salon ofera un peeling – tratament, bazat pe o tehnologie avansata, avand ca substante active AHA (acid glycolic, acid lactic, acid mandelic), PHA si acizi extrasi din fructe. Actiunea combinata AHA/PHA, cu concentratie de 40%, este foarte eficienta in tratarea ridurilor, pigmentarii, porilor dilatati, acneei sau in caz de deshidratare.

In functie de profunzimea la care actioneaza, peeling-urile sunt definite ca fiind superficiale, medii si profunde. Cel mai raspandit in practica este peelingul la nivel superficial. Acesta actioneaza direct asupra straturilor epidermei si are marele avantaj ca dupa efectuarea peeling-ului tenul isi revine la normal, fara a fi iritat. Exista totusi riscul de hiperpigmentare in cazul expunerii la soare fara crema cu factor de protectie dupa efectuarea unui peeling.

Printre cele mai importante rezultate obtinute cu ajutorul peelingului chimic se numara:

  • Imbunatatirea aspectului pielii: iluminare, netezire, uniformizarea nuantei tenului.
  • Eliminarea petelor pigmentare, urmelor de acnee
  • Normalizarea pH-ul si secretiei glandelor sebacee
  • Tratarea acneei
  • Diminuarea ridurilor, oferirea unui plus de fermitate si elasticitate tenului datorita cresterii sintezei de colagen
  • Activarea functiilor de protectie si de regenerare ale pielii datorita efectului acizilor.

 

Prin urmare, atat timp cat peelingul este efectuat de experti in cosmetica, intr-un mediu specializat, nu trebuie sa te temi ca ar exista riscuri. Ce este important este sa respecti indicatiile pre si post-tratament si vei avea un ten care radiaza de frumusete. In plus, te poti bucura de oferta toamnei la Pure Salon: 6 sedinte de peeling la pretul de 1.000 de lei, reducere de la 1.300 de lei. Mai multe detalii despre oferta salonului gasiti aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *