(P) La plimbare cu bebe - Woman2woman.ro


mancare de post

(P) La plimbare cu bebe

By on March 21, 2012
Share Button

Carucior 3 in 1Unul dintre elementele importante ale unei plimbari relaxate cu bebe este caruciorul. Prin urmare, atunci cand alegi caruciorul pentru copilul tau trebuie sa iei in calcul atat varsta lui, cat si obiceiurile. Pe Copiidevis.ro poti gasi caruciorul potrivit, care iti va face plimbarea mai usoara.

Pentru bebe, cel mai potrivit este caruciorul multifunctional 3 in 1. Acest tip de carucior contine: un landou, o scoica si o varianta sport si este conceput special pentru a-l putea adapta in functie de varstele copilului. Pentru primele luni de viata, vei putea folosi landoul atat la plimbarea cu caruciorul, cat si cu masina. Dupa varsta de 6 luni, poti utiliza scoica la plimbare, dar si pentru transportul bebelusului cu masina. Varianta sport este potrivita pentru copiii mici, dar care isi pastreaza cu usurinta echilibrul in pozitia sezand.

Caruciorul Dreamer marca Baby Design este ideal atat prin oras, cat si pe drumurile cu denivelari si pietris. Este prevazut cu amortizoare pentru a evita zguduiturile si este perfect pentru fiecare anotimp. Vezi mai multe produse pe Copiidevis.ro .

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *