Oana Cristea, pastel - Speaker la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera - Woman2woman.ro


Oana Cristea, pastel – Speaker la a VII-a editie a conferintei Femei de cariera

By on September 11, 2017
Share Button

Trainer certificat de mai bine de 7 ani, Oana a intrat in industria de advertising si comunicare pentru a valorifica la maxim puterea experientelor si a povestilor, iar in ultimii 5 ani, la Pastel, a dezvoltat strategic experiente care sa comunice eficient valorile clientilor.

A dezvoltat mai multe proiecte interne si evenimente construite in jurul conceptelor de joc si joaca si are o experienta larga in organizarea de proiecte de comunicare interna si CSR.

Experienta ei in educatia non-formala o face sa se focuseze pe crearea de comunitati si povesti in jurul brandurilor.

Oana Cristea este speaker la VII-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Ce spune Oana Cristea – Internal Communication&Public Affairs Manager despre motivul participarii la “Femei de cariera”

“Sunt convinsa ca la Conferinta Femei de cariera unele din cele mai incurajatoare momente sunt cele in care participantii afla ca si alte femei au trecut prin experiente si momente similare cu ce se confrunta ei in cariera lor.

Motivul pentru care imi doresc sa cunosc participantii de la aceasta editie si sa impartasesc din experienta mea consta tocmai in faptul ca, desi suntem unici, experientele noastre sunt similare, iar solutiile si concluziile cele mai bune se pot gasi doar impreuna, impartasind idei, oferind argumente si invatand unii de la altii.

Imi doresc ca aceasta participare sa ma puna in fata unor intrebari ale caror raspunsuri sa nu fie usor de oferit, dar sa fie valoroase si sa reprezinte un imbold pentru cei prezenti si nu o  “solutie la pachet”.”

Despre pastel

pastel este o agentie de comunicare integrata, specializata in crearea de experiente de brand. Cu o activitate de peste 11 ani pe piata din Romania, agentia detine in portofoliu clienti din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Agentia ofera in prezent servicii de comunicare integrata, pentru campanii ce se desfasoara, atat in Romania, cat si regional.

Printre clientii agentiei se numara: Beiersdorf, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, kika Romania, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Royal Canin Romania & Bulgaria, Sensiblu, Societe Generale European Business Services, TCC, TenarisSilcotub.

Participa si tu la conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, pe 21 septembrie. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti iar intrarea este gratuita. Detalii despre participare si inscriere poti gasi in pagina conferintei.

Sponsor principal: 

Partener media principal: 


Sponsori secundari:

              


Parteneri media secundari: Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising.ro, Romania Libera, Trendyland, Ziare.com

Bloguri partenere: AndraNistor.ro si PRcafe.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *