Meli Melo – Paris a implinit 20 de ani – Woman2woman.ro

Meli Melo – Paris a implinit 20 de ani

By on November 1, 2018
Share Button

Povestea Melo Melo a inceput acum 20 de ani, mai exact in anul 1998, de la un simplu proiect de magazin care a fost deschis chiar in Bucuresti. Colectiile de accesorii si de bijuterii de atunci au avut un succes neasteptat. Clientii au inceput sa aiba incredere in acest brand, deoarece apreciau foarte mult obiectele sale frumoase si rafinate, acest lucru stand chiar la baza dezvoltarea acestuia.

Photo by: Marius Petre Photography (www.mariuspetre.ro)

In prezent, Meli Melo – Paris detine cea mai mare retea de magazine de accesorii si bijuterii fashion din Romania, iar de la inceputul anului 2017 si-au extins colectiile cu decoratiuni pentru casa prin Meli Melo Deco. Ei mai sunt prezenti si in Bulgaria, Serbia si Republica Moldova, in total au 58 de magazine deschise, dar si un magazin online.

Cine a pus bazele Meli Melo?

 

Stephane Dumas este cel care a creat acest lant de magazine de accesorii Meli Melo, unul dintre fondatorii acestui business. In prezent, el este si membru in boardul companiei.

Cum a reusit acest brand sa se dezvolte?

 

Au pus foarte mare valoare pe relatiile de colaborare cu furnizorii si cu partenerii de afaceri, dar si pe relatia cu clientii si cu angajatii companiei. Acest lucru ii ajuta in continuare sa se dezvolte si sa spere ca in viitor vor continua sa se extinda. Scopul principal al celor de la Meli Melo este sa ofere clientilor sai, de fiecare data, experiente incredibile si inspiratie. De aceea, aduc mereu colectii de accesorii care sa puna in valoare individualitatea si stilul personal vestimentar al oricarei femei.

20 de ani de Meli Melo

 

Cu ocazia sarbatoririi celor 20 de ani in care afacerea a continuat sa creasca, Meli Melo a organizat o petrecere intr-un cadru relaxant unde a fost invitata si presa. Locatia aleasa a fost Conacul Domnitei Ralu, un loc romantic si perfect pentru acest brand.

 

Colectia Fall/Winter 2018 Meli Melo – Paris

 

In acelasi loc si cu ocazia evenimentului de implinire a 20 de ani, Meli Melo le-a prezentat invitatilor sai bloggeri, jurnalisti, vedete, colaboratori, dar si clienti, noua colectie de toamna-iarna “Femme Actuelle” si Meli Melo Deco. Colectiile au prins si mai mare valoare, deoarece au fost expuse in cadrul natural de toamna in care razele soarelui faceau din acest eveniment un peisaj perfect.

In colectia pe care Meli Melo a prezentat-o se regasesc nuante de visiniu si de roz prafuit, tonuri si texturi de gri, pasteluri, materiale precum casmir sau lana, pietre viu colorate, lanturi lungi si aurii, accesorii in rosu pasional. Pe scurt, o colectie care scoate in evidenta feminitatea.

Acum nu mai ramane decat ca Meli Melo sa iti pastreze traditia si sa ne uimeasca de fiecare data cu noi colectii si cu interesul neconditionat fata de clienti.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *