Masinile de spalat rufe Miele, ajutorul tau si al garderobei tale - Woman2woman.ro

Masinile de spalat rufe Miele, ajutorul tau si al garderobei tale

By on July 11, 2017
Share Button

Cu masinile se spalat rufe Miele se poate spune ca intram intr-o era noua a curatarii si intretinerii hainelor noastre. Realizate in Germania, aceste masini vin cu binecunoscuta calitate germana si corespund tuturor pretentiilor si cerintelor moderne si ecologice.

Consumatori mici de putere mare, garantate pentru perioade lungi, ele devin o achizitie salutara si necesara pentru orice casa!

Concepte inovatoare pentru masinile de spalat rufe Miele

Pentru a oferi protectie de durata hainelor si tesaturilor, masinile de spalat rufe Miele vin cu conceptul inovator al cuvei – fagure, care ofera posibilitatea crearii unei pelicule de apa intre rufe si tesaturi si peretii cuvei. Astfel, fibrele din tesatura vor fi protejate, si chiar daca vor fi supuse la spalari indelungate, hainele noastre isi vor pastra aspectul de nou si proaspat.

O alta functie inovatoare cu care vin masinile de spalat rufe Miele este cea de abur sau de pre-calcare, care va reduce considerabil necesitatea de a mai calca hainele dupa spalare!

Cu incarcare verticala sau orizontala si pana la 9 kg, masinile de spalat rufe Miele lucreaza intr-un regim ultrasilentios – ceea ce le face ideale pentru a fi folosite chiar si pe timp de noapte fara sa deranjeze.

Pentru o clatire si o centrifugare perfect adaptate greutatii si calitatii tesaturilor, masinile de spalat rufe Miele sunt dotate cu senzori care au rolul de a regla in mod automat parametrii de functionare.

Pentru reducerea consumului de energie si de apa, masinile de spalat rufe Miele sunt prevazute cu un sistem inteligent FuzzyLogic, capabil sa coreleze necesarul consumabil cu calitatea si cantitatea de tesaturi aflate in cuva.

Cu ce programe vine masina de spalat rufe Miele?

Pe langa toate conceptele inovatoare descrise mai sus, concepte care confera masinii de spalat rufe Miele capacitatea de a se adapta singura si in mod automat tipului de tesaturi si greutatii din cuva, masina de spalat rufe Miele ofera si posibilitatea preselectiei unui program adecvat si corelat cu tipul spalarii.

Astfel, masinile de spalat rufe Miele dispun de programe prestabilite pentru hainele de bumbac, pentru hainele delicate, pentru hainele pentru care se recomanda spalare manuala, pentru tesaturile de lana, pentru camasi, pentru jeans, pentru tesaturi in culori inchise sau tesaturi in culori deschise, etc. Desigur, mai au programe de stoarcere suplimentare,  de evacuare apa,  de inmuiere sau prespalare tesaturi.

Consumul masinilor de spalat rufe Miele – eficienta si sustenabilitate garantata

Deja nu ne mai mira faptul ca germanii acorda o atentie sporita nu numai calitatii produselor realizate, ci si a consumului pe care il inregistreaza acestea. In spatele tehnologiei folosite de ei sunt multi ani de studiu, de teste si de cercetare, asa cum se intampla si in cazul masinilor de spalat rufe Miele.

Datorita tehnologiei superioare utilizate in realizarea acestor masini, consumul va fi intotdeauna minim si in limitele impuse de standardele ecologice noderne. Altfel spus, masinile de spalat rufe Miele ofera calitate si durabilitate cu un consum minim garantat, fiind incadrate in clasa A+++.

Sisteme de siguranta incorporate in masinile de spalat rufe Miele

Siguranta este un alt concept specific pentru masinile de spalat rufe Miele. Toate modelele disponibile vin dotate cu sisteme de blocare a usii pentru a preintampina accidentele nedorite, cu un sistem de siguranta special gandit pentru siguranta copiilor, alarme sonore pentru situatiile de urgenta, indicatoare pentru timpul ramas in efectuarea operatiilor, iluminare interioara a cuvei – pentru a putea urmari in orice moment modul de desfasurare al operatiilor.

De ce sa alegem masina de spalat rufe Miele?

Achizitia unei masini de spalat rufe Miele este o achizitie pentru o lunga perioada de timp, ele fiind garantate pentru o perioada de functionare de pana la 20 de ani!

Silentioase, performante, consumatoare mici de energie si de resurse, adaptabile intr-un mod autonom si inteligent, cu programe inedite care pot reduce considerabil timpul dedicat activitatilor casnice – cum ar fi calcarea hainelor, masinile de splata rufe Miele devin o alegere inteligenta!

Deloc de neglijat este conceptul inovator folosit pentru realizarea cuvei masinii de spalar rufe Miele, pentru ca el are darul de a prelungi durata de viata a hainelor noastre, care vor fi, efectiv, protejate de degradare in timpul spalarii.

Pretul reliefeaza calitatea unui produs rezisten si durabil, ideal pentru orice casa!

De aceea, daca doresti haine curate si performanta garantata, nu ezita sa achizitionezi o masina de spalat rufe Miele!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *