Koflet si Diakof de la Himalaya – inving tusea in orice situatie! – Woman2woman.ro

Koflet si Diakof de la Himalaya – inving tusea in orice situatie!

By on November 14, 2014
Share Button

Cu siguranta ne vom intalni in aceasta perioada cu tusea, un simptom frecvent in majoritatea cazurilor de viroze si infectii respiratorii. Ce ne dorim de la un sirop antitusiv ideal? Sa fie capabil sa combata atat tusea neproductiva, cat si pe cea productiva, sa actioneze atat asupra efectului, cat si a cauzelor care au declansat tusea, sa fie lipsit de reactii adverse, chiar in utilizarea pe termen lung si sa aiba gust bun pentru a fi acceptat cu usurinta si de cei mici. Un astfel de sirop este Koflet de la Himalaya, ce indeplineste toate aceste cerinte. Koflet reprezinta varianta cu miere, iar Diakof este varianta fara  zahar, fara miere, recomandata si diabeticilor.

Autor: Andreea Istrate

Koflet si Diakof de la Himalaya – inving tusea in orice situatie!

BannerKoflet_Diakof800x600px

Cum este posibil ca un sirop de tuse sa combata atat tusea productiva, cat si tusea neproductiva? Prin compozitia complexa, Koflet are efect mucolitic si expectorant, determinand fluidificarea secretiilor si facilitarea expectoratiei, dar si antiinflamator si bronhodilatator, ameliorand iritatia bronsica si bronhospasmul. Prin actiunea antibacteriana, antiinflamatoare si antialergica, aceste doua siropuri se adreseaza si agentilor etiologici care determina tusea. Prin efectul demulcent pe care il exercita, este protejata mucoasa inflamata de la nivelul cailor respiratorii.

Continutul ridicat de miere din Koflet ii confera gust bun si proprietati terapeutice ce potenteaza actiunea plantelor (demulcente, antibacteriene, antiiflamatoare si fluidifiant-expectorante). Produsul este lipsit de reactii adverse, este bine tolerat de copiii peste un an si este util in tusea acuta sau cronica de etiologie variata (infectioasa, alergica, tabagica). Se administreaza minim 3 zile in doza ce variaza in functie de varsta si de gravitatea cazului: la copii peste 1 an cate o 1 lingurita (5ml) de 3-4 ori/zi, iar la adulti cate 2 ligurite (10ml) de 3-4 ori/zi.

Sa ne bucuram din plin de toamna, deoarece avem aliati naturali, siguri si eficienti impotriva afectiunilor de sezon!

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *