Ioana Ginghina despre dragoste si viata - Woman2woman.ro


Ioana Ginghina despre dragoste si viata

By on March 26, 2018

mancare de post

Share Button

Acum e casatorita cu un actor cunoscut dn Romania si mama a unei fetite, insa in urma ca mai multi ani inima i-a fost extrem de solicitata, deoarece, potrivit propriilor afirmatii, se indragostea destul de des. Ioana Ginghina, cunoscuta actrita si promotoarea unui stil de viata sanatos, le-a vorbit cititorilor site-ului Woman2Woman.ro despre dragoste si viata, in cadrul unui interviu plin de savoare si sinceritate.

Intrebata de woman2woman.ro de cate ori s-a indragostit, vedeta a raspuns amuzata: “De foarte multe ori, prea multe ca sa mi le mai amintesc pe toate.”.

Si poate nu stiati, insa vedeta s-a indragostit de foarte multe ori la prima vedere de… personajele din filme. “Stiu ca ma indragosteam de un anume personaj si sufeream teribil ca nu pot sa-l intalnesc, pentru ca nu exista”.

In ceea ce priveste propunerile indecente primite din partea unoi persoane de acelasi sex, Ioana Ginghina spune ca au fost multe astfel de propuneri, dar a gasit intodeauna un raspuns diplomat, cat sa nu jigneasca pe nimeni, dar cat sa lase lucrurile cat se poate de clare.

Cu toate experientele pe care le-a trait pana acum, Ioana Ginghina se declara o rasfatata a destinului. Intrebata daca exista ceva ce ar face altfel daca ar putea sa dea timpul inapoi, actrita a raspuns:Nu! Am avut si am viata perfecta. Multumesc pentru asta in fiecare zi. Sunt o rasfatata a destinului.”

Citeste interviul complet cu Ioana Ginghina.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *