Vrei o invitatie dubla GRATUITA la Conferinta "Femei de Cariera", organizata de Woman2Woman.ro MAINE, in Bucuresti? - Woman2woman.ro


Vrei o invitatie dubla GRATUITA la Conferinta “Femei de Cariera”, organizata de Woman2Woman.ro MAINE, in Bucuresti?

By on November 12, 2019

mancare de post

Share Button
Ca abonat la mesajele site-ului din partea caruia ai primit aceasta notificare, poti primi o invitatie dubla gratuita la Conferinta Femei de Cariera, editia a XI-a.
 
Detalii despre conferinta gasesti in pagina evenimentului: https://woman2woman.ro/femei-de-cariera-fdc/. Daca esti interesata si esti sigura ca poti ajunge, trimite mail la presa@woman2woman.ro alaturi de datele de contact: mail, telefon, nume si site-ul de la care ai primit notificarea.
 
Grabeste-te! Evenimentul e maine!
 
Ca abonat la mesajele site-ului din partea caruia ai primit aceasta notificare, poti primi o invitatie dubla gratuita la Conferinta Femei de Cariera, editia a XI-a.   Detalii despre conferinta gasesti in pagina evenimentului: https://woman2woman.ro/femei-de-cariera-fdc/. Daca esti interesata si esti sigura ca poti ajunge, trimite mail la presa@woman2woman.ro alaturi de datele de contact: mail, telefon, nume si site-ul de la care ai primit notificarea.   Grabeste-te! Evenimentul e maine!
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *