Interviu cu vedeta Discovery, Jonathan Legg - Woman2woman.ro


Interviu cu vedeta Discovery, Jonathan Legg

By on November 11, 2014
Share Button

Realizatorii emisiunii “Road Less Traveled” au ales ca România să fie prezentată într-unul dintre episoadele celui mai nou sezon al show-ului difuzat pe Discovery Channel. Jonathan Legg a bătut ţara în lung şi în lat în căutare de poveşti inedite şi de locuri de neuitat. “ring” a stat de vorbă cu vedeta Discovery şi a aflat ce anume l-a impresionat pe plaiurile mioritice.

legg_foto-rig

Ce te-a făcut să vrei să filmezi în România?

Am mai fost în România în urmă cu 10 ani, când am vizitat Braşovul, şi am rămas cu o impresie plăcută. Ospitalitatea românească, castelele, mânăstirile fortificate, toate m-au făcut să vreau să mă întorc, mai ales că acum filmam sezonul al treilea, care va fi dedicat Europei.

Ce face emisiunea ta să fie diferită de alte emisiuni de călătorie?

Căutăm lucruri inedite, multe episoade nu urmează un scenariu sau un plan anume. Ne orientăm odată ce am ajuns la destinaţie! Procesul nostru este unul organic, de multe ori ne bazăm pe localnici pentru a afla cele mai interesante chestii! Spre deosebire de alte emisiuni, la noi filmarea unui episod durează două săptămâni şi astfel avem mai mult timp să ne familiarizăm cu oamenii şi cultura ţării.

Citeste mai departe aici

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *