Inlatura petele de ceai si cafea de pe dinti in mod natural! - Woman2woman.ro

Inlatura petele de ceai si cafea de pe dinti in mod natural!

By on October 30, 2017
Share Button

Ce inseamna ingrijirea si albirea naturala a dintilor? Presupune alegerea de produse cu ingrediente active naturale, ce iti ofera toate beneficiile pentru sanatatea orala si un aspect placut al dintilor, dar te si protejeaza, in acelasi timp, impotriva efectelor secundare nedorite ce pot aparea in urma folosirii produselor cu substante active sintetice.

Ingrijirea corecta si sigura a dintilor si indepartarea eficienta a petelor pentru obtinerea unor nuante naturale de alb sunt posibile cu ajutorul plantelor! Pornind de la invataturile medicinei ayurvedice, Himalaya a selectat cele mai eficiente plante benefice pentru sanatatea dintilor si a gingiilor si un efect natural de albire.

Stain-Away, cea mai noua pasta de dinti din gama de igiena orala de la Himalaya, indeparteaza delicat petele de la suprafata dintilor si asigura dinti mai albi cu 3 nuante in doar 4 saptamani prin Tehnologia revolutionara a Enzimelor din Papaya si Ananas. Aceasta combinatie de enzime si alte ingrediente active naturale din plante – arbore Miswak, Mentol –  asigura o igiena orala completa prin prevenirea formarii placii dentare, reducerea inflamatiilor de la nivelul gingiilor, prevenirea sangerarilor gingivale si protectie de pana la 12 ore impotriva bacteriilor.

Nu lasa dintii patati sa-ti distruga zambetul perfect! Alege albirea sigura si naturala a dintilor, fara agenti chimici de albire, cu noua Pasta pentru dinti Fara Pete de Ceai si Cafea de la Himalaya!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *