Infidelitate: 5 semne care trebuie sa te alerteze - Woman2woman.ro

Infidelitate: 5 semne care trebuie sa te alerteze

By on December 8, 2017
Share Button

Presupui ca partenerul nu iti este fidel si doresti sa afli adevarul, fara sa devii geloasa nejustificat. Exista cateva semne de care trebuie sa tii cont, care, de obicei, demonstreaza infidelitatea.

Orice ecran este tinut sub control

O persoana infidela va tine sub control calculatorul si telefonul. De asemenea, este mereu cu ochii pe acestea si le va securiza, folosind coduri pe care doar el le stie. Are grija sa stearga istoricul si supravegheaza sms-urile sau chat-urile pe retelele de socializare. Persoana care are ceva de ascuns nu isi va lasa nesupravegheat telefonul nicio secunda.

Pauza in viata sexuala

Frecventa raporturilor a scazut considerabil. Daca simti ca o anumita distanta fizica s-a instalat intre voi de ceva vreme, ca el gaseste mereu scuze si chiar te refuza, probabil ca exista alte motive pentru aceasta atitudine. Daca stii ca nu trece printr-o perioada foarte stresanta sau obositoare legata de munca, ai putea incerca sa ii ceri cateva explicatii.

Cochetarie neobisnuita

Ai observat ca, de ceva timp el are grija sa fie mereu impecabil, dand dovada de o cochetarie care nu il reprezinta. Se remarca o schimbare radicala de look si de coafura. Nu uita niciodata sa se parfumeze dimineata, inainte de a pleca, desi asta nu facea parte din obiceiurile sale.

O atitudine detasata

Este este foarte putin implicat (sau deloc) in viata de familie. Pare distant in legatura cu copii si detasat de toate activitatile care alta data ii faceau placere. In loc sa isi petreaca timpul cu copiii, este mereu preocupat de telefon si simti ca nu este prezent.

Se pare ca barbatii care isi inseala partenera, incep mai intai sa se indeparteze de caminul conjugal. Daca observi ca partenerul tau lipseste foarte mult de acasa, incearca sa intelegi cat mai repede ce se intampla. Nu ezita sa vorbesti cu el pentru a intelege de ce simte nevoia sa stea departe de tine.

Absente repetate

In mod frecvent, observi ca se intoarce acasa din ce in ce mai tarziu. Daca nu ai informatii despre schimbari in programul lui de lucru sau despre un proiect care ii ocupa timpul, ai dreptul sa iti pui intrebari.

Ai observat ca, desi vine foarte tarziu de la munca, nu pare deloc obosit, ba chiar afiseaza un look fresh si relaxat. Nu se plange ca munceste prea mult, ba chiar pare multumit.

In plus, iti spune mereu ca se intalneste cu un prieten, desi inainte era genul care statea foarte mult in casa, fara activitati exterioare.

Cum poti fi sigura?

Nu exista nicio regula perfect valabila. Toate aceste semne se pot dovedi inofensive cateodata, iar alteori pot proba o infidelitate. Ai grija sa nu devii paranoica si sa vezi semne rele peste tot, daca ele nu exista de fapt.

Dar daca mai multe dintre aceste semne se acumuleaza, poate ca este vorba despre o infidelitate. Poti incerca sa afli informatii in anturajul lui; alte persoane pot vedea lucrurile mai clar decat tine si te pot ajuta sa te lamuresti. Daca si prietenii au observat o schimbare bizara de comportament, poate ca trebuie sa incepi sa lamuresti situatia.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *